Göztepe zirve aşkına

Güncelleme Tarihi:

Göztepe zirve aşkına
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2015 14:48

PTT 1. Lig’de geçen hafta Boluspor’u deplasmanda 2-1 yenerek şampiyonluk potasına giren, hafta içinde ise Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında Nazilli Belediyespor’a elenen Göztepe yarın 1461 Trabzon’la kozlarını paylaşacak.

Haberin Devamı

Manisa 19 Mayıs Stadı’nda Sarper Barış Saka’nın düdük çalacağı karşılaşma saat 16.00’da başlayacak. Sarı-kırmızılılarda kart cezalısı Robert Maah’ın yanı sıra sakatlıkları süren orta saha oyuncuları Hakan Barış ile Özgür İleri forma giyemeyecek. TRT Web TV’den naklen yayınlanacak mücadelenin bilet fiyatları ise kapalı tribün 15 TL, açık ve misafir tribün ise 5 TL olarak belirlendi.


Puan tablosunda 21 puanla 4. sırada yer alan sarı-kırmızılıların Teknik Direktörü Metin Diyadin, 1461 Trabzon’un alt sıralardan kurtulmak için bu maça çıkış gözüyle baktığını söyledi. Taraftardan destek bekleyen Diyadin, "Samsunspor ve Boluspor galibiyetleriyle zirve iddiamızı güçlendirdik. Şampiyonluk yolunda kayıp yaşamak istemiyoruz. Göztepe’ye gönül veren herkesi stada bekliyoruz" şeklinde konuştu. İki takım daha önce PTT 1. Lig’de 2012-13 sezonunda karşı karşıya gelmiş, Göztepe İzmir’de rakibini 1-0 yenip, deplasmandan ise 1-1’lik skorla dönmüştü.

GÖZTEPE

Oğuzhan - Emre, Erkan, Giray, Hakan Arslan, Leroy George, Gosso, Besara, Gökhan Karadeniz, Mehmet Erdem, Mirkan

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!