Göztepe kenetlendi

Güncelleme Tarihi:

Göztepe kenetlendi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2013 01:42

Başkan Altınbaş camiaya Süper Lig mesajları verdiği gecede, sarı-kırmızılı camianın eskileri ve yenileri kenetlendi

Haberin Devamı

GÖZTEPE’de Altınbaş Holding yönetimi, kulübü devraldığı 6 yıllık süreçte camiayla en kapsamlı toplantısını gerçekleştirdi. Kaya Termal Otel’deki geceye Başkan Hüseyin Altınbaş, Teknik Direktör Özgür Zengin, idareciler, eski başkanlar, eski yöneticiler, sporcular, medya ve taraftar temsilcileri katıldı. Gece İsyan Marşı’yla sona ererken Altınbaş, “Benim olmazsa olmazlarım camiamızla bütünleşme, tesisleşme, altyapı ve sportif başarı” şeklinde konuştu.

GÖREVE geldiğinden bu yana her kesimle fikir alışverişinde bulunduğunu hatırlatan Altınbaş, “En doğru kararları almak istedim. Tesis sıkıntısına yoğunlaştık. Camiamızla tek yumruk olmak istiyoruz. Ben kağıt üzerinde başkan, aslında herkes gibi Göztepe neferiyim. Geçen yıl 12 Mayıs’taki Linyitspor maçı hepimiz için ders oldu. Sağlam ağaçlar sert rüzgarlarla büyür. Omuz omuza engelleri aşacağız. Tüm unsurlarımızla Süper Lig’e hazırız” dedi.

Haberin Devamı

Futbolcular huzurevinde

BU sezon her maç öncesi okul ziyaretleri yapan, geçen hafta Karşıyaka Çocuk Esirgeme Kurumu’ndaki miniklerle bir araya gelen Göztepeli futbolcular yaşlıları da unutmadı. Sarı-kırmızılılar Yeşilyurt’taki İzmir Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Huzurevi sakinleriyle sohbet edip şarkılar söyleyen futbolcu ve teknik heyet, “Turgutlu maçı öncesi bizden dualarını eksik etmeyin” dileğiyle merkezden ayrıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!