Göztepe’de Turan bıraktı

Güncelleme Tarihi:

Göztepe’de Turan bıraktı
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2014 01:26

İKİNCİ Lig Beyaz Grup’ta Yeni Malatyaspor’un ardından son sıradaki Çankırıspor’la da golsüz berabere kalarak lider Hatayspor’un 4 puan gerisine düşen Göztepe’de Teknik Direktör Zafer Turan pes etti.

Haberin Devamı

Çankırı maçı sonrası Başkan Hüseyin Altınbaş’la görüşen Turan, “Sorun bendeyse, ayrılmaya hazırım” dedi. Altınbaş, hafta içinde gerekli değerlendirmeyi yapacaklarını söyşlerken, kararından vazgeçmeyen Turan’ın istifasını bugün açıklayacağı öğrenildi.

“Ligin sonu geliyor. Takım aklını başına almalı” diyen genç teknik adam, “Çankırı’da kazanacak bir oyun sergilemedik. Ceza sahasına bile giremedik. Şampiyon olmak istiyorsak bu tip takımlara puan kaptırmamak zorundayız” dedi. Koltuk meraklısı olmadığını belirten Turan, “Zarar veriyorsam gerekeni tabi ki yaparım. Oyuncular ve Altınbaş’la konuştuktan sonra kararımı açıklayacağım” şeklinde konuştu. Turan yarın 11.00’de basın toplantısı düzenleyecek.

Başkan Altınbaş: Kontrol bende

BU sezon Erhan Altın ve Özgür Zengin’dan sonra üçüncü teknik direktörle çalışan Başkan Hüseyin Altınbaş, yazılı bir açıklama yaparak kontrolün kendisinde olduğunu bildirdi. Altınbaş’ın açıklamasında, “Önümüzde şampiyonluk yolunda önemli haftalar var. Taraftarımızı sükunete ve yalnızca Göztepe’yi desteklemeye davet ediyorum. Bilinçaltlarında geçen sezonlardan oluşan kaygıya hak veriyorum ama ben kulübün başında, olumlu ve olumsuz tüm olayların takipçisiyim. Menfaatimize zarar verecek tüm olayları tespit ederek anında çözüm bulacağım” ifadeleri yer aldı.

Haberin Devamı

2 maçta yıkıldı

GÖZTEPE, liderlik hesapları yaptığı iki maçta ağır yara aldı. Zirvedeki farkı 9 puandan 2’ye kadar indiren Göztepe, Yeni Malatya maçında koltuğa oturma fırsatını, devre arasında kapı önüne koyduğu eski oyuncusu İlyas’ın golüyle kaçırdı. Hatayspor, Giresunspor ve Yeni Malatya’nın galip geldiği haftada 10 kişi kalan Çankırıspor’u geçemeyen sarı-kırmzılı ekip 43 puanda kaldı. Son 10 haftaya Hatayspor 47, ikinci sıraya tırmanan Giresun 45, Y.Malatyaspor ve Pendik 41’er puanla girdi.

1 puana abone

GÖZTEPE, Teknik Direktör Zafer Turan yönetiminde beraberliğe abone oldu. Sarı-kırmızılı ekip, ikinci yarıda oynadığı 7 maçta 2 galibiyet, 5 beraberlik elde etti. Göz-Göz grupta 9 maçtır yenilgiyi unutsa da beraberlikler yüzünden 10 puan yitirdi, koltuğu devralma fırsatını tepti. Bu süreçte Göztepe’nin rakipleri 4 kez maçı 10 kişi tamamladı. İzmir temsilcisi bu maçların 3’ünde beraberliği bozamadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!