Göztepe’de Kaya rüzgarı

Güncelleme Tarihi:

Göztepe’de Kaya rüzgarı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2014 01:41

GÖZTEPE bu sezonki dördüncü teknik direktörü olan Suat Kaya ile hedefi 12’den vurdu.

Haberin Devamı

Aydınspor 1923’ü deplasmanda 2-1 mağlup eden sarı-kırmızılı ekip Kaya yönetiminde ilk kez üçte üç yaptı. Sezona Erhan Altın’la başlayan Göz-Göz, ikinci haftada takımı devralan Özgür Zengin’le devreyi tamamladı. Devre arasında işbaşı yapan Zafer Turan 7 hafta dayanabildi. Turan’dan sonra Antrenör Tacettin Bakacak’a iki hafta şans veren Başkan Hüseyin Altınbaş son tercih olarak Kaya’yı seçti.

Kaya yönetimindeki ilk maçta Sarıyer’le golsüz berabere kalan Göztepe ardından Gümüşhanespor’u 1-0, Tokatspor’u 2-0 ve Aydınspor 1923’ü 2-1 yendi. Gümüşhane ve Aydın deplasmanlarında galibiyet golünü uzatma dakikalarında atan sarı-kırmızılı ekip son 4 haftada lider Giresunspor’un 6 puan gerisinde girerek şampiyonluk iddiasını sürdürdü. Son düdüğe kadar mücadeleye devam edeceklerini belirten Suat Kaya, “Galibiyetlere birer gün sevinip geride bıraktık. Henüz birşey kazanmadık” dedi.

Cevabı verdi

Haberin Devamı

BU sezon ilk kez üçte üç yapan Göztepeli futbolcular sinir harbi şeklinde geçen Aydınspor maçında tribünde açılan küfürlü pankartla ekstra motive oldu. Son anlarda gelen galibiyetle coşan sarı-kırmızılılar soyunma odasında tabelaya, “Ege’nin değil Türkiye’nin efesi Göztepe: 2 -Aydınspor: 1” yazarak imzalarını attı. Galibiyet sonrası Soyunma odasında selfie modasına uyan Göztepeliler stadı çevik kuvvet minibüsleriyle terketti.

Ağır yaralı

AYDINSPOR 1923 maçını kazanan Göztepe’de oyundan çıktıktan sonra kırmızı kart gören Halil’in yanı sıra galibiyet golünü atan Hasan Türk ve Samet de cezalı duruma düştü. Sakatlanan Tuncay ve Halil’in durumları MR’ları çekildikten sonra belli olacak. Göz-Göz, cezası nedeniyle bu hafta Kırklarelispor’u yalnız kadın ve çocuk taraftarlar önünde ağırlayacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!