Geri dönmek yok

Güncelleme Tarihi:

Geri dönmek yok
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 2008 00:00

3. Lig'den geldikleri için kendilerini hafife alanların büyük hata yapacağını ifade eden Atilla Özcan, kolay lokma olmayacaklarını belirterek, ’’2. Lig’e çıkmak için çok emek harcayıp, çok ter akıttık. Geri dönmeyi düşünmüyoruz’’ diye konuştu.

KURULUŞUNUN 38. yılında 2. Lig'de mücadele etmeye hazırlanan Akhisar Bld’de zorlu maraton için geri sayım başlarken, Teknik Direktör Atilla Özcan, rakiplerine göz dağı verdi. 3. Lig'den gelen bir ekip olarak kendilerini hafife alanların hata yapacağını savunan Özcan, ’’Kolay lokma değiliz. 2. Lig için çok emek harcadık, çok ter akıttık. Geri dönmeye niyetimiz yok’’ diye konuştu.

HEDEFLERİMİZ BÜYÜK

2. Lig'deki ilk yıllarında, ’’Orta sıralarda yer almak. Kümede kalmak’’ gibi küçük hedefler koymayacaklarını kaydeden Atilla Özcan, ’’Gözümüz hep yukarıda olacak. Ekonomik şartlara göre iyi bir takım kurduk. Geçen yılki kadromuzu büyük ölçüde koruyup, 8-9 nokta transfer yaptık. Nevşehir'de 17 hazırlık maçı oynayıp, üç turnuvada finale çıktık. Bizi yenmek isteyen takımların bizden daha fazla koşması, daha çok mücadele etmesi lazım. Bu da kolay değil’’ dedi.

FAVORİ TAKIM BUCA

Buca ve Adana D.Spor'un yaptığı transferlerle favori göründüğünü, Tarsus ve Alanyaspor'un zirveyi zorlayacağını dile getiren Atilla Özcan şu değerlendirmeyi yaptı: ’’Bizim de aralarında yer aldığımız diğer ekipler bu dört takıma yetişmeye çalışacak. Akhisar 2. Lig'e aç bir kulüp. Özellikle taraftarımız için 2. Lig yeni bir dünya. Biz bu açlığı başarılı olarak kapatmaya çalışacağız.’’

KADROMUZ GENİŞ OLACAK

Kendilerini zor bir maratonun beklediğini sözlerine ekleyen Özcan, ligde pazar-çarşamba maç oynayıp, ayrıca Türkiye Kupası'nda ter dökeceklerini belirterek konuşmasını şöyle sürdürdü: ’’Süper Lig'deki takımların bile zorlanacağı bu programı taşıyabilmek için kadroyu geniş tutacağız. Her şey planladığımız gibi gidiyor. Savunmanın önünde rakibi karşılarken biraz zorlanıyoruz. Bu sorunu da çözersek, eksiğimiz kalmaz.’’

TURNUVA MAÇLARI á GÖREME CUP

Akhisar Bld-Çorumspor:2-0

Akhisar Bld-Zeytinburnu:1-0

Akhisar Bld-G. Osmanpaşa:3-1

Akhisar Bld-Beykozspor:3-4 (Penaltılarla).

á NEVŞEHİR CUP

Akhisar Bld-G. Osmanpaşa:3-0

Akhisar Bld-Turgutluspor:3-2

Akhisar Bld-Sarıyerspor:2-3

Akhisar Bld-Çorumspor:0-2

á ÜRGÜP CUP

Akhisar Bld-Çorumspor:1-0

Akhisar Bld-Çorumspor:2-1

Akhisar Bld-Turgutluspor:0-2

Akhisar Bld-Turgutluspor:1-1

Akhisar Bld-Malatya Bld:1-2

Akhisar Bld-Malatya Bld:0-2

TRANSFER DÖKÜMÜ

ÆGELENLER: Ahmet Altun, (kaleci-Kırşehir), Murat Açıkgöz (Orta saha-Kırşehir), Serdal Güvenç (Orta saha-Kırşehir), Abdülvahap Yıldız (Defans-Kırşehir), Erman Yıldırım (Defans-Güngören Bld), Hurşit Velioğlu (Defans-Kütahya), Cem Karacaoğlu (Orta saha-Bugsaş), Mustafa Karagülle (Orta saha-Torbalı), Mehmet Demir (Forvet-Yeşilova).

ÆGİDENLER: Savaş Yıldırım, Fatih Kocaadam (Zeytinburnu), Sedat İrfan (Çorum), Fırat Türker (Bozüyük).

ÆKALANLAR: Gürkan Ekren, Güray Göçmen (kaleci) - Hakan Aydemir, Caner Tezel, Serkan Gaşi, Murat Kahraman, Gökhan Dinçer, Hakan Ateş (Defans)- Ufuk Şahan, Azmi Polat, Hasan Özcan, Ahmet Yararlı, Kadir Dedeoğlu, Mustafa Karakaya, Cengiz Erkol (Orta saha) - Doğan Şahin, İbrahim Sarı, Tolga Çelme, Yusuf Güney, Emre Okur, Özhan Keskinkale (Forvet).
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!