Gergin bekleyiş

Güncelleme Tarihi:

Gergin bekleyiş
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2011 02:20

Ahmet Taşpınar yönetimi güçlendirip yeniden aday olmaya hazırlanırken, Niyazi Konuşmaz ile Ömer Hızlıok fren yaptı.

Haberin Devamı

ALTAY’da yönetim salı günü  kongre kararı almaya hazırlanırken, siyah-beyazlı camiada nefesler tutuldu. “Kimse küsüp çekileceğimi sanmasın” mesajı veren Başkan Ahmet Taşpınar, yönetimini takviye edip kongreden güçlü çıkma hesapları yaparken, daha önce “Biz de adayız” diyen Ömer Hızlıok ve Niyazi Konuşmaz artık daha temkinli konuşmaya özen gösteriyor. Hızlıok, “Kongreye gidilmesi için imza verenler arasından başka aday çıkarsa ben yokum” derken, Konuşmaz, aday olup olmama konusunda düşüneceğini açıkladı.

TRANSFER YAPMAYIN

İmza kampanyasında ön safta yer alan Ömer Hızlıok, “Yönetimin transfer yasağını kaldırmak için acele etmesi yanlış. Masaya oturup alacaklarında indirim yapmalarını istedikleri futbolcularla ilişkileri zayıf. Kimse onlara indirim yapmaz. Eğer kongrede yeni yönetim gelirse, belki kasamızdan daha az para çıkar. Ahmet Taşpınar yönetimi ile Teknik Direktör Mehmet Altıparmak’ın kongreden sonra değişme ihtimali varken, şu anda transfer yapmaları da doğru olmaz” diye konuştu.

Haberin Devamı

TANDOĞAN DA İMZALADI

“İmza kampanyasında ben yokum” diyen, ancak şoförü Okan Demirci, mali müşaviri Mehmet Dülgerkaraoğlanoğlu gibi yakın çevresindeki kişilerin noterde imza atmaları dikkat çeken Konuşmaz, “Bence de yönetim transfer yapmamalı” dedi. Bu arada 184 kişilik listede ismi bulunan Melih Tandoğan’ın imzasının, üyeliği askıda bulunduğu için hukuken geçersiz olduğu bildirildi. A 2 takımı yöneticisi Gürsel Canerler’in kardeşi Erdal Canerler, eski İdari Menajer Serdar Berkin, eski yönetici Bengi Baban’ın da listede ismi yer alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!