GEL BAKALIM ASLAN

Güncelleme Tarihi:

GEL BAKALIM ASLAN
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2013 00:00

PINAR Karşıyaka’nın, 2-0 geriye düştüğü seride Galatasaray Medical Park’ı eleyerek finale çıkabilmesi için rakibini üç kez üst üste mağlup etmesi gerekiyor.

Haberin Devamı

 22 maçtır aralıksız kazanan sarı-kırmızılıların Antrenörü Ergin Ataman’ın Türkiye kariyerinde üst üste üç yenilgiyi en son 1999-2000 sezonunda almış olması yeşil-kırmızılıların gözünü korkutuyor.

ÜLKEMİZDE Türk Telekom, Pınar KSK, Anadolu Efes, Ülker, Beşiktaş ve Galatasaray’ı çalıştıran tecrübeli koç, bu takımlarda arka arkaya üç mağlubiyet serisini sadece üç kez yaşadı. Ataman, son olarak KSK’den transfer olduğu Efes Pilsen’in, şampiyonluğu Tofaş’a kaptırdığı 1999-2000 sezonunun final serisinde üst üste dört maçta sahayı yenilgiyle terketti.

Zeren-Diniz omuz omuza

KARŞIYAKA’da Onursal Başkan Selçuk Yaşar’ın talebiyle 6 Haziran’daki genel kurulda aday olması gündeme gelen Bülent Zeren, kendisine destek vereceğini açıklayan Fatih Diniz’le ortak hareket etmeye karar verdi. Diniz’in, Zeren’in listesinde 2. Başkan olacağı ifade edildi. Basketbol ve voleybol şubelerinde, tam yetkiyle sorumlu olmak şartıyla Zeren’in listesinde yer alacağı açıklayan Basketbol Şube Başkanı Mutlu Altuğ’un ise listede düşünülmediği öğrenildi.

Haberin Devamı

ZEREN ve Diniz, 2010-2012 arasında basketbol ve futbol şubelerinde görev yapan Gökhan Şensan’ı ekibe dahil etti. Nazım Torbaoğlu ve Azat Yeşil’in, “Dışarıdan tam destek” dediği belirtildi. Mehmet Yaya, Mustafa Özçakar, Mustafa Taşova, Barbaros Dökel, Tamer Ustaoğlu, Özgür Aris, Turhan Gürsel Urhan, Şükrü Sıtkıer, Savaş Özerden, Dilek Böke, Bülent Onuralp, Cem Karagözlü ve Koral Kalpaklıoğlu’nun, listede yer alacak isimler olması bekleniyor.

Büyük borç eriyecek

FATİH Diniz, hem borç ödeyen hem de hedefe oynayan ekipler kurmayı hedefleyeceklerini açıkladı. Yeşil-kırmızılı kulübü iyi temsil edeceğine inandığı için Zeren’le yola çıktığını vurgulayan Diniz, şunları söyledi:

“BU sezon 8 milyon TL kadar artan borcu eritecek sistemi kurup, titiz transferlerle ligde en iyi mücadeleyi verecek takımlar oluşturulmalı.” Altyapının yeni dönemde, 1912 Karşıyaka Derneği’ne devredilebileceği belirtildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!