Gebze AVM’nin ışığı İzmir’den

Güncelleme Tarihi:

Gebze AVM’nin ışığı İzmir’den
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2009 00:00

İzmir’de 11 yıldır faaliyet gösteren Alp Erdem Elektrik, Gebze Center Alışveriş Merkezi ihalesinde 39 firmayı geride bırakarak, işi üstlendi.

Haberin Devamı

İZMİRLİ Alp Erdem Elektrik, Gebze Center Alışveriş Merkezi ihalesine Ege Bölgesi’nden katılan tek firma oldu. İhalede ön yeterlilik alan 25 firma arasından sıyrılan Alp Erdem, mutlu sona ulaştı. Genel Müdür Aziz Demir, 140 bin metrekarelik inşaat alanına sahip 100 milyon dolarlık bütçeli Gebze Center Alışveriş Merkezi projesinde elektrik taahhüt işlerinin 7 milyon euro olduğunu ve projeyi 2010 yılında tamamlayacaklarını belirtti.

Özel fiyat desteği

Demir, “Gebze Center, hipermarket, yapı market, elektronik mağazaları, buz pisti, sinema salonları, Kipa ve Koçtaş’ın da bulunduğu dev bir alışveriş merkezi. İstanbul ve Ankaralı 39 firmayı geride bırakarak, İzmir’in adını duyurmanın gururunu yaşıyoruz. İzmir, İstanbul’da bir Anadolu kenti olarak algılanıyor ve ihalelere davet dahi almıyoruz. İzmir’e yönelik bir ön yargıyı ortadan kaldırdık” diye konuştu.

Haberin Devamı

22 mühendisle çalışıyoruz

Büyük alışveriş merkezi projelerinin teknik bilgi birikimi ve uzman kadro gerektirdiğini söyleyen Demir, “Türkiye’de her sektörü etkileyen ekonomik kriz kâr marjlarını düşürdü. Ancak her türlü koşula rağmen piyasada olmayı, gündemin içinde olmayı tercih ediyoruz. 2008 yılını 17 milyon dolarlık ciroyla kapattık. Bünyemizde çalışan 22 mühendis var. Yoğun zamanlarımızda personel sayımız 200 ile 600 kişiyi bulabiliyor” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!