Galibiyete 15 bin Tl prim

Güncelleme Tarihi:

Galibiyete 15 bin Tl prim
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2016 15:07

PTT 1’inci Ligi’nde kurtuluş mücadelesi veren Denizlispor, pazartesi günü deplasmanda en önemli rakibi 1461 Trabzon ile oynayacağı kader maçına kilitlenirken yönetim galibiyet primini 15’er bin TL olarak açıkladı.

Haberin Devamı

Beraberliğe 7500 TL verme kararı alan yönetim, Boluspor galibiyetinin 10’ar bin TL olan primini de dağıttı. 1461 Trabzon’a yenilmeleri halinde ligden düşmelerinin kesinleşeceğini hatırlatan Futbol Şube Sorumlusu Hikmet Olgun, "Değil mağlubiyeti, beraberliği bile düşünmüyoruz. Tek hedefimiz bu maçı kazanıp, kurtuluş yarışında ipleri elimize geçirmek" dedi. Bu hafta cumartesi ve pazar günü oynanacak diğer maçlarından da önemine değinen Hikmet Olgun, sözlerine şöyle devam etti:

"Şanlıurfaspor’un Vartaş Elazığspor deplasmanında alacağı sonuç, Balıkesirspor’un Boluspor’la ne yapacağı da bizi yakından ilgilendiriyor. Bu 2 müsabada ortaya çıkacak skorlar, son hafta karşılaşmalarını etkileyecek. Kısacası, alternatifli hesaplar yapıyoruz. 1461 Trabzon ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’la oynayacağımız sonu 2 maçı kazanırsak, hiçbir hesaba gerek kalmadan kurtuluşumuzu ilan ederiz. Ancak Trabzon’dan 1 puanla dönsek bile avantaj bizde olur."





Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!