Futbol bereketi

Güncelleme Tarihi:

Futbol bereketi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 06, 2012 00:00

Egeliler, Ramazan, gece yarısı, sıcak demedi, Galatasaray’a koştu.

Haberin Devamı

Süper Lig’in son şampiyonu Galatasaray’ın, İtalyan temsilcisi Lazio’yu Atatürk Stadı’nda 1-0 mağlup ettiği maç, İzmirli futbolseverlerin büyük takımlara olan özlemini bir kez daha ortaya koydu. Çevre illerden çok sayıda sarı-kırmızılı taraftarın akın ettiği kentte büyük bir hareketlilik yaşanırken, 60 bine yakın izleyicinin doldurduğu Atatürk Stadı, tarihi bir gün yaşadı.

Aksaklıklar oldu
TFF’nin yetersizliklerinden dolayı son dönemlerde maç vermediği Atatürk Stadı’nda yoğun ilgiden dolayı bazı aksaklıklar da yaşandı. Barkod sisteminin stada girişleri ağırlaştırması nedeniyle kapılarda oluşan uzun kuyruklar taraftarları bunalttı. Bilet sağlayan firmanın sistemindeki hata nedeniyle oluşan arbede de tepki topladı.

Esnaf bayram etti
Bu sorunlara rağmen 60 bin civarındaki Galatasaraylı, Hamit Altıntop, Selçuk İnan, Burak Yılmaz, Elmander, Eboue ve Muslera gibi yıldızları yerinde izlemenin, Lazio gibi önemli bir dünya devini 1-0 dize getirmenin coşkusuyla geç saatlerde evlerine döndü. İzmir esnafı da Ramazan Ayı’nda yaşadığı bir günlük hareketle nefes aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!