Forma şansı bekliyorlar

Güncelleme Tarihi:

Forma şansı bekliyorlar
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2016 12:31

PTT 1’inci Lig’de cuma günü İzmir Atatürk Stadı’nda Denizlispor’la karşılaşacak Göztepe’de teknik direktör Önder Özen’in göreve gelmesiyle, Metin Diyadin döneminde gözden çıkarılan yabancılar Robert Maah, Nahir Besara ve Björn Vleminckx’e yeni bir fırsat doğdu.

Haberin Devamı

Metin Diyadin, Maah’ı son 4 maçta 18 kişilik kadroya dahi almadı, Vleminckx de son 4 müsabakada 1 dakika bile forma şansı bulamadı. Devre arasında gönderilecekler listesinin ilk sırasında yer alan Besara ise ikinci yarıdaki müsabakalarda yalnızca 10 dakika oynayabildi. Önder Özen’in göreve başlamasıyla umutlanan 3 futbolcunun antrenmanlarda son derece hırslı ve arzulu oldukları dikkat çekti.

Takımdaki her futbolcunun kaliteli olduğunu dile getiren Önder Özen, forma rekabetinin üst seviyede yaşanacağını ifade etti. Kendisinden önceki teknik ekibin tercihlerine saygı duyduğunu belirten 46 yaşındaki teknik adam, "Kimse Göztepe’ye tesadüfen gelmiş olamaz. Herkesin son durumunu yakından görmeye çalışıyorum. Şu an çok yeni bir ortamdayız. Denizlispor karşılaşmasına az bir süre kaldı. Zorlu maratonda herkesten en verimli şekilde faydalanmaya çalışacağım. Ancak statü gereği 2 yabancımız tribünde oturmak zorunda kalacak" dedi.

Sarı kırmızılıların bir diğer yabancı Gosso kırmızı kart cezası nedeniyle Denizlispor’a karşı oynayamayacak.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!