Filede İzmir derbisi

Güncelleme Tarihi:

Filede İzmir derbisi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 13, 2015 11:57

ERKEKLER Voleybol 1. Ligi'nin son şampiyonu Arkasspor ile ligin yeni İzmirlisi Bornova Anadolu Lisesi Spor (BAL Spor), yarın Atatürk Voleybol Salonu'nda karşı karşıya gelecekler.

Haberin Devamı

Saat 18.30'da başlayacak müsabakanın biletleri 5 TL'den satılacak. İlk 3 haftada Tokat Belediye Plevne, Ziraat Bankası ve İnegöl Belediyespor'a yenilerek sezona kötü başlayan Arkasspor, derbide ilk galibiyetini almaya çalışacak. İnegöl galibiyetinin ardından Halkbank ve Beşiktaş'a kaybeden BAL Spor ise ikinci zaferini elde etmek için ter dökecek.

Arkasspor'da tedavileri süren Brezilyalı smaçör Borges ile libero Ahmet forma giyemeyecek. BAL Spor'da ise eksik bulunmuyor. Arkasspor Basın Sözcüsü Uğur Özden, "İzmir'e yakışan bir mücadele ile kazanan taraf olmak istiyoruz. Tüm voleybolseverleri salona davet ediyoruz" dedi. BAL Spor Sportif Direktörü Gökhan Öner ise Arkasspor'un kaliteli bir kadroya sahip olduğunu ifade ederek, "Sezona iyi başlayamadılar. Biz de 2 haftadır kazanamıyoruz. Hedefimiz galibiyet" diye konuştu. TSYD Dostluk Kupası'nda BAL, Arkasspor'u 3-2 yenmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!