Fen Lisesi’nde 88 mezun var

Güncelleme Tarihi:

Fen Lisesi’nde 88 mezun var
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2009 21:42

İzmir Fen Lisesi 24’ncü dönem 88 öğrenci düzenlenen törenle yuvadan uğurladı.

Haberin Devamı

Okul bahçesinde Okul Yönetimi ve Okul Aile Birliği işbirliğiyle düzenlenen tören barkovizyon gösterileriyle başladı. Okul Müdürü Hülya Ertürk Koç yaptığı açılış konuşmasıyla Türkiye ve dünya için bilim, teknoloji ve fen alanında çağımızın gerektirdiği sorgulayan yaratıcı düşünen, araştıran ve üreten bireyler yetiştirdiklerini söyledi.

Koç, “İzmir Fen Lisesi olarak amacımız öğrencilerimizin; Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı olmalarını, yüksek öğrenime hazırlanmalarını, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışlar kazanmalarını, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, problemlerin çözümünde bilimsel yöntemin kullanılma gerekliliğini kavramalarını, bireysel yetenekleri dikkate alınarak öğrenmelerini, bilgili, becerikli, özgüvenli olmalarını, liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır” dedi.

KEPLERİ HAVAYA ATTILAR

Haberin Devamı

Okulun Kurucu Müdürü Eğitimci- Şair İhsan Kurt’un yazdığı izmir Fen Lisesi Marşı’nın okunmasının ardından yaptığı konuşmasını bu yıl yapılan Bilim Olimpiyatı’nda altın madalya alan öğrenci Fehmi Emre Kadan’ın öğrenciler adına yaptığı konuşma izledi. Sınıfların diplomalarının tek tek dağıtılmasının ardından sahneye gelen tüm öğrenciler müzik ve havai fişek coşkusu altında kepleri havaya attı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!