Fakültede “Müfettiş” Var!

Güncelleme Tarihi:

Fakültede “Müfettiş” Var
Oluşturulma Tarihi: Aralık 22, 2015 16:57

Tiyatro Kedi’nin bu sezon sahneye koyduğu oyunlar arasında yer alan “Müfettiş”, İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi öğrencileri tarafından “Yılın Oyunu” seçildi.

Haberin Devamı

Usta oyuncu Haldun Dormen'in rahatsızlığı sebebiyle katılamadığı etkinlikte Hakan Altıner, Selda Özbek, Tolga Güleç, Tayfun Yılmaz ve Barış Kıralioğlu'na ödülleri takdim edilirken, İşletme Fakültesi Turizm İşletmeciliği Yüksek Lisans Öğrencileri ve Ege Orman Vakfı iş birliği kapsamındaki sosyal sorumluluk projesi ile de sanatçılar adına birer fidan dikildi. Oldukça keyifli geçtiği gözlenen söyleşiye gençlerin ilgisi büyüktü.

Fakültede “Müfettiş” Var

Oyuncuları, her fırsatta çok sevdiklerini dile getirdikleri İzmir seyircisi ile buluşturan oyunda, kentine müfettiş geleceğini öğrenen bir kaymakamın endişeyle orada yaşayan iyi giyinimli Hlestekov’u müfettiş zannetmesi ve bürokratlarıyla birlikte bu trajikomik hatayı devam ettirmesi mizahi bir üslupla anlatılıyor. Ekip İzmir'e bir sonraki ziyaretini Haldun Dormen önderliğinde, 23-24 Ocak'ta Moliere'in ölümsüz eseri "Kibarlık Budalası" ile yapmaya hazırlanıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!