EXPO gönüllüsü için kampanya

Güncelleme Tarihi:

EXPO gönüllüsü için kampanya
Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2011 00:23

EGE Genç İşadamları Derneği (EGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Temel Aycan Şen, İzmir’in EXPO 2020 adaylığı için tüm kurum ve kuruluşların birlikte hareket etmesi gerektiğini vurguladı.

Haberin Devamı

İzmir’in, Türkiye’nin tek ve en güçlü adayı olduğu inancıyla, EXPO 2020 için göreve hazır olduklarını belirten Şen, EGİAD üyeleri ve çevrelerinden gönüllü olmak isteyenlerin kaydını almaya başladıklarını dile getirdi. EGİAD’ın EXPO konusunda bütün olanaklarını seferber ederek, her türlü iletişim kanallarıyla İzmir’i tanıtmak üzere çalışmaya başladığını ifade eden Şen, “EXPO 2015 adaylık sürecinde büyük deneyim kazanan İzmir’in bu kez ne kadar güçlü adaylarla yarışırsa yarışsın ipi göğüsleyeceğini biliyoruz. EGİAD bünyesinde dört yıldır aktif olan EXPO Komitesi, yeni üyelerin katılımıyla daha da genişletildi. EGİAD üyesi fahri konsoloslar da iç ve dış tanıtım çalışmalarında aktif olarak her türlü katkıyı sağlayacaklar” diye konuştu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, bu süreçte İzmir’in adaylığına tam destek vereceği inancıyla zamanı en iyi şekilde kullanarak yol haritasının hazırlanması gerektiğine inandıklarını da belirten Şen şunları söyledi: “Valimizin ve büyükşehir belediye başkanımızın öncülüğünde İzmir’deki odalar, meslek kuruluşları, sivil toplum kuruluşları, üniversitelerimiz ve İzmir halkının elele vererek aynı hedef doğrultusunda gönül ve güçbirliği içinde hareket edecekleri bir anlayışla başarıya ulaşacağız. EGİAD EXPO 2020 Gönüllüleri olarak, İzmir’in adaylığı hükümetimiz tarafından açıklandıktan sonra öncelikle İzmir halkının EXPO konusundaki heyecanının tazelenmesi, bilgilendirme, ilköğretim ve lise çağındaki öğrencilerle, üniversite gençliğinin gönüllülük eğitimlerinden geçmeleri, yurtdışındaki iş ortaklarımız, müşterilerimiz ve ilişkide olduğumuz kuruluşlar nezdinde İzmir’in adaylığı konusunda tanıtımların başlatılması için harekete geçeceğiz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!