Eski başkanlar karakolluk oldu

Güncelleme Tarihi:

Eski başkanlar karakolluk oldu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2011 00:00

Narlıdere’de trafik kazasında yaşamını yitiren kuaför Huriye Vural için geçen pazar günü öğlen Merkez Camisi’nde tören düzenlendi.

Haberin Devamı

Törende, Güzelbahçe eski Belediye Başkanı Ertan Avkıran, kazada yeğenini kaybeden AK Parti Güzelbahçe eski İlçe Başkanı Nejdet Güler’le karşılaştı.
Avkıran, iddiaya göre, “Asılsız suçlamalardan hapse girdim. Benim cezaevine girmeme neden olan kişilerden birisi sensin” diyerek Güler’le tokalaşmadı. Eski başkanla oğlu Murat Avkıran ve Nejdet Güler arasında tartışma çıktı, sonunda taraflar karakola gidip birbirlerini hakaret ve tehditle suçlayıp şikayetçi oldu. İfadeleri alınan Avkıranlar ile Güler, savcı talimatıyla serbest bırakıldı.

Camlar kırılıyor
Aynı gün saat 16.00’da Turgay Ergin’in işyerinin camı kırıldı. Bu olayla ilgili olarak Avkıran suçlandı, taraflar arasında yeni tartışmalar yaşandı. İddiaya göre; bu kez saat 24.00 sıralarında Nejdet Güler’in otelinin çalışanları olduğu öne sürülen üç kişi, Ertan Avkıran’ın işyerinin önüne geldi. Elinde tüfek bulunan K.F., G.Ç. ve U.T. Avkıran’ın işyerinin camlarını kırdı. Avkıran’ın şikayeti üzerine polis üç kişiyi gözaltına aldı. Polis, zanlılarda bir otomatik av tüfeği, 41 dolu fişek ve bir avcı bıçağı buldu. Adliyeye sevk edilen zanlılar tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

/images/100/0x0/55eb6038f018fbb8f8bd161d

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!