Ertuğrul Tekstil yurt dışı odaklı

Güncelleme Tarihi:

Ertuğrul Tekstil yurt dışı odaklı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2012 00:00

İzmir’de 20 yıl önce Karabağlar’da 20 makine ile kadın dış giyimi üzerine üretime başlayan Ertuğrul Tekstil, kontrollu büyüme stratejisi ile sektörün öncü firmaları arasına girmeyi başardı.

Haberin Devamı

Ürün yelpazesine sürekli eklemeler yapan şirket, bugüne kadar yaptığı 1000’in üzerinde değişik model üretimiyle dikkati çekiyor. Kuruluşundan bugüne dek global gerçeklerin ve modern üretim teknolojilerinin uygulayıcısı olduklarını belirten şirketin kurucusu Hayati Ertuğrul, pastal çizimi ve serilemesi, spesiyal dikim makineleri gibi modern üretim gereçlerini kullandıklarını belirterek, “Bunlara ek olarak toplam kalite uygulamaları üretim sürecimiz içine alınmıştır.

Müşteri odaklı üretim sistemi ve modern teknolojilere olan bağlılık, ürünlerimizin Almanya, İsrail, Belçika, Kanada, İsveç, Hollanda, İngiltere, Norveç gibi ülkelerde kabul görmesini sağladı. Bugün İzmir Sarnıç’ta faaliyet gösteren firmamız 300 çalışanı, 7 bin 500 metrekare fabrika alanı, ayda 80 bin parçayı aşan kapasitesi ve kaliteye bağlılığıyla, üretiminin yüzde 95’ini ihraç eden güçlü bir tekstil firmasıdır” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!