Eroğlu, Çanakkale’de üç yerine beş çocuk istedi

Güncelleme Tarihi:

Eroğlu, Çanakkale’de üç yerine beş çocuk istedi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2012 00:00

ÇANAKKALE’de Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kolin Hotel’de bir hafta sürecek 2012 Evlilik Hazırlıkları Fuarı’nı açtı.

Haberin Devamı

Eroğlu, “İnşallah çok kişinin güzel yuva kurmasına ve mutlu bir şekilde hayat sürmesine vesile olur. Tabi Çanakkale’de de bekarların biran önce evlenmelerini tavsiye ediyoruz. Asgari 3 çocuk istiyoruz. Ama Çanakkale’de 5 olursa daha iyi olur” dedi.
Eroğlu, gençlerin biran önce evlenmelerine yardımcı olmak için Çanakkale’de bir orman sahasının düğün yeri haline getirilmesi için de talimat verdi. Eroğlu, “Kır düğünleri için özel bir yer hazırlayabiliriz. Orman alanlarından sadece düğünlere mahsus olmak üzere çok özel bir hazırlık yapalım. Şimdi bunun talimatını veriyorum. Evlenecek gençler bu alanlardan ücretsiz istifade edebilecek. Yeter ki evlensinler ve mutlu bir yuva kursunlar. Bu alanın adı da ‘Mutluluk Ormanı’ olsun” diye konuştu.

140 çifti ücretsiz evlendirelim

Haberin Devamı

Fuarı düzenleyen Çanakkale Hera Wedding’in sahibi Arzu Esen Türkyılmaz, bu yaz 40 çiftin düğün organizasyonunu ücretsiz yapabileceklerini söyledi. Eroğlu da 100 çiftin düğün organizasyonunu kendilerinin üstleneceğini belirtti.

Eroğlu, gelinlikle mankenlik yapan lise öğrencisi Deniz Güney’e, “Damat var değil mi” diye sordu. Genç kız, “Evet, var” diye cevap verince, Eroğlu, “Peki o zaman mutluluklar diliyorum” dedi. Eroğlu, çeyiz sandığı standı açan Furkan Avcı’nın evmli ve bir çocuklu olduğunu öğrenince, “En az kaç olması lazım” diye sordu. “Üç” yanıtını veren Avcı’nın elini sıkan Eroğlu, “Görüyorsunuz değil mi maya tutmuş” dedi.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!