Engellilerden anlamlı bağış

Güncelleme Tarihi:

Engellilerden anlamlı bağış
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 05, 2014 11:26

BALIKESİR'in Burhaniye İlçesi'nde, kendisi de engelli olan hayırsever Sevil Fatma Yeniçeri, Türkiye Sakatlar Derneği Burhaniye Şubesi'ne 4 tekerlekli sandalye bağışladı.

Haberin Devamı

Evli ve 1 çocuk annesi bedensel engelli hayırsever 60 yaşındaki Sevil Fatma Yeniçeri'nin bağışı, takdirle karşılandı. Türkiye Sakatlar Derneği Burhaniye Şube Başkanı Hayri Akduran, Sevil Fatma Yeniçeri'nin katılamadığı törende bağışçının kocası 62 yaşındaki Adem Yeniçeri'ye teşekkür sertifikasını verdi. Şubesi Başkanı Hayri Akduran, "Böylesine duyarlı vatandaşlarımız var oldukça derneğimiz amaçlarına çok daha rahat ulaşmaktadır. Engelli kardeşlerimizin sorunlarının çözülmesinde toplum içindeki bu tür dayanışmalar çok faydalı oluyor. Bu konuda herkesi daha duyarlı olmaya çağırıyorum" dedi.

Adem Yeniçeri de "Bunlar çok güzel duygular. Bağış yapmak kadar takdir edilmek de çok güzel. Biz de sizlere çok teşekkür ediyoruz. Derneğinizin geri dönüşüm konusunda da çok güzel faaliyetleri var. Bu konuda da elden geldiğince sizlere yardımcı olmak istiyoruz" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!