Ekonomiden kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

Ekonomiden kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2011 20:36

Haberin Devamı

Hollanda’da Bodrum rüzgarıYaşar ANTER, (DHA)

HOLLANDA’da 11-16 Ocak tarihleri arasında düzenlenen uluslararası ‘Utrecht Turizm Fuarı’na 65 metrekarelik stand ile katılan Bodrumlu turizmciler fuarın gözdesi oldu. Bodrum Yarımadası Tanıtma Vakfı (BOYTAV) ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un da katıldığı fuarda ilçeyi Türk asıllı Belçikalı Avrupa Güzeli 22 yaşındaki Bahar Kolkıran tanıtıyor. Bodrumla ilgili 3 dilde hazırlanan 5 bin CD ve 5 bin tanıtım kitapçığı dağıtılan fuarda, ilk iki günde 3 bin 500 kişinin standı ziyaret ettiği belirtildi. İlçenin önde gelen tesislerinden Aegean Dream Hotel, La Blance Hotel, Kefaluka Hotel, Gardens of Babylon, Club Kadikale, Isil Clup, Forever Club, Barbaros Yachting, Prenses Nazan Yachting, Golden Age ve Magnific Hotel görevlilerinin de tanıtım yaptığı fuardan beklediklerini elde ettiklerini söyleyen Kocadon, “Turizmcilerle yaptığımız görüşmelerde rezervasyonlarda önemli artışlar olduğunu öğrendim. Önümüzdeki sezonda daha fazla Hollandalı misafirimiz olacağı müjdesini şimdiden verebilirim” dedi.

Haberin Devamı

Ayşe Teyze ile kar gibi çamaşırizmir, (DHA)ACE’nin Ayşe Teyze’si Kipa Balçova’da kadınlarla buluştu. “Beyazlarınıza da, bütçenize de dost” sloganı ile tüketicilerle beraber çamaşır yıkayan Ayşe Teyze, kadınlarla sohbet etti, birlikte fotoğraf çektirdi, ACE ile ilgili soruları bilenlere hediyeler dağıttı. ACE Ailesi’nın Ayşe Teyze’si, hem çamaşırlarda temizliğin güvenli ve ekonomik yolunu öğretmek, hem de hanımlarla birarada olmak için izmir’e geldiğini belirtti.

Bravo Patisserie Ege Park’a açıldıBOSTANLI’da 15 yıldır faaliyet gösteren Bravo Patisserie, Mavişehir şubesini Ege Park’ta hizmete açtı. Pasta, çikolata, kurabiye ve gerçek meyveli dondurma lezzetini İzmirliler için vazgeçilmez kılan Bravo, yeni şubesiyle daha büyük bir aile olmanın mutluluğunu yaşıyor. Her gün portföylerini yenilikler ekleyerek renklendiren Sevgi Çifti, yakında Bravo’dan daha çok söz ettirecek sürpriz projelerin de müjdesini verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!