Ekonomiden kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

Ekonomiden kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 2010 23:49

Haberin Devamı

İranlı işadamlarından ziyaretİranlı işadamları topluluğu, izmir Menemen Serbest Bölge A.Ş.’yi (İDESBAŞ) ziyaret ederek Bölge’de yatırım olanakları üzerine görüşme yaptı.

İDESBAŞ Yönetim Kurulu Üyesi Selman Sağer ve Genel Müdür Reşat Koçaş, konuk İranlı işadamlarına Bölge’nin yabancı sektörler açısından da yatırım yönüyle önemli bir cazibe noktası oluşturduğunu aktardı. Koçaş, “Bölgemiz, enerjiden arıtma tesisine her türlü altyapı olanaklarına sahip olmanın ötesinde ayrıca Batı pazarlarına, hava ve deniz ulaşımına yakın bir noktada yer aldığı için yatırım yönüyle önem taşımaktadır. Bölgemiz, 1998 yılından bu yana deri işleme dışında makinadan, mobilya, elektronik başta olmak üzere gıda sektörlerinin yatırımlarına açık bulunmaktadır” bilgisini verdi.

Kentin tanıtımı yapılıyor

Haberin Devamı

? Mustafa OĞUZ / izmir, (DHA) Yokuş, “İzmir’e her hafta deniz yolu ile binlerce turisit geliyor ve kente özgü bir ürün bulup, ülkesine götürememe sıkıntısı yaşıyor. Biz de bu eksiklikleri gözönüne alarak güzel İzmirimizi tanıtan  geniş ürün yelpazesini hazırladık. Kentin tanıtımına katkı koyacak marka ürünlerimiz var. İstiyoruz ki herkes üzerinde izmir markalı tişörtler giysin, hediyelik eşya olarak izmir ürünlerini kullansın, sevdiklerine hediye etsin” dedi.

Bayram erken geldi

TEMİZOCAK Kuyumculuk’ta mücevher alacaklar için ramazana özel olarak kampanya düzenlendi.Müşterilerine yüzde 25’e varan indirim ve 12 aya kadar taksit imkanı sunan Temizocak Kuyumculuk’un sahibi Yiğit Temizocak, bu cazip kampanyanın sadece bayram için değil bayram sonrası özel günlerinde mücevher alacaklar için de iyi bir fırsat olduğunu vurguladı. Kampanya koşullarını öğrenmek için www.temizocak.com adresinden bilgi alınabileceği belirtildi.

Bayram için özel kampanyalar, Temizocak Alsancak, Karşıyaka ve Mavişehir Ege Park AVM mağazalarında gerçekleşiyor.

24 saat bilet imkanı

İşadamı Selçuk Daştan’ın sahibi olduğu Setur Yetkili acentesi Pagos Turizm, 24 saat uçak bileti alma imkanı sunuyor. Üç yılı geride bıraktıklarını, izmir’de geniş bir müşteri kitlesine ulaştıklarını belirten Pagos Turizm’in sahibi Selçuk Daştan, “Uçak biletinin yanı sıra yurtiçi ve dışı turlar, otel rezervasyonları, bayi toplantıları, cruise turları, kiralık araç, vize işlemi hizmetleri veriyoruz. En önemli özelliğimiz ise haftanın yedi günü 24 saat tüm uçak şirketlerinin biletlerini kesiyor olmamız. Dünyanın her yerine de ise Setur güvencesiyle VİP Turlar düzenliyoruz” dedi.

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!