Ekonomiden kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

Ekonomiden kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 27, 2010 23:17

Haberin Devamı

Fenerli Volkan’a Denizli mermeriDAVİD Beckham, Jennifer Lopez gibi ünlülerin malikanelerinin mermerlerinde imzası bulunan Denizlili Cinkaya Doğaltaş firması, Belçika Güzeli Zeynep Sever ile evlilik hazırlığı yapan Milli Takım ve fenerbahçe’nin kalecisi Volkan Demirel’in evini özel doğal taşlarla dekore etti. istanbul Acarkent’teki malikanenin hamam, spor salonu, havuz, banyo ve duvarları için 600 metrekarelik mermer siparişi aldıklarını belirten firma sahibi Yasin Cinkaya, “Milli kalecimiz bizi internetten araştırıp bulmuş. Havuz ve zemin taşı olarak enerjiyi alan stres taşını kullandık. Özellikle havuz, havuz kenarı, fitness salonu, hamam, zemin kaplamaları, televizyon salonunda taşlarımız çok şık durdu” dedi.

Paranız uçmasın

İZMİRLİ genç işadamları Burhan Kartal ve Anıl Akkuş, üç yıl süren arge çalışması sonucu piyasaya sürdükleri BMS3000 fıçı takip ile dikkatleri üzerine çekti. Fıçı bira satışı yapan işyerlerinden yoğun ilgi gören BMS3000’in, Bimosis Teknoloji adı altında kurdukları firmayla satış ağını her geçen gün genişlettiklerini söyleyen Kartal, Türkiye ve dış ülkelerde bayilik vereceklerini belirtti. Yıllardır tam bir stok hesabı ve takibi yapılamayan sektörde, fıçı takip sistemi gün boyu satılan tüm bardakların ayrı ayrı raporunu işletme sahiplerine veriyor.

Haberin Devamı

Yaz sıcağında da helvayı sevdirdi52 yıl önce Hacı İsa Efendi tarafından kurulan küçük imalathane, bugün üçüncü kuşak İsa ve Cihan Çakar ile bugün 1500 metrekare kapalı alana sahip modern tesisler halinde faaliyete devam ediyor. Geleneksel lezzetin 52’nci yılı nedeniyle Tepside Tahin Helva’yı ürettiklerini belirten İsa Çakar, iddialı olduklarını söyledi. Ramazan’a özel sahur ve iftarlar için ufak tepsi helvaların da izmir’de çok talep gördüğünü belirten Çakar, “Pazar payımız yeni ürünle daha da artacak” dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!