Ekonomiden kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

Ekonomiden kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2010 22:25

Haberin Devamı

Fotoğrafçılıkta son teknolojilerCANON Türkiye Distribütörü Canon Erkayalar, yeni ürünlerini Ege Bölgesi’nde faaliyet gösteren fotoğrafhane sahipleri ile fotoğraf sanatçılarına tanıttı. Canon Ortadoğu Türkiye Genel Müdürü Roman Troothadl ile Erkayalar Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çankaya’nın katıldığı tanıtımda, İPF6300 ve 8300 model büyük boy fotoğraf baskı makineleri de anlatıldı. Her zaman destek verilecekTeknik Destek Uzmanı Şahan Güzel, konuklara verdiği bilginin ardından fotoğrafhane sahipleriyle büyükboy fotoğraf çıktısı aldı. Mustafa Çankaya, fotoğrafhane sahiplerine her zaman destek vereceklerini söyledi.

Urla turizmine taze kan geldiizmir’in bozulmamış doğası, tertemiz denizi ve arkeolojik kazıları ile gözde merkezlerinden Urla, yeni bir tesis kazandı. İon Butik Otel’i hizmete açan Sezgin Bilge ve Feridun Yürür, “İlçe turizmine katkıda bulunacağımız için mutluyuz” dedi. Kaymakamı Şahin Bayhan, ilçenin her geçen gün kültürel, sosyal ve ekonomik açıdan geliştiğini belirterek, tesisin kurdelesini kesti. Yedi odası ve kafe barıyla hizmet sunacak İon Butik Otel’de fasıl geceleri de düzenlenecek.

Haberin Devamı

Otomotivciler EGS’de buluştuCYF Fuarcılık’ın 4 yıldır düzenlediği Denizli Otomobil Ticari Araç ve Aksesuvarları Fuarı (Auto Show) sektörü biraraya getirdi. EGS Kültür Merkezi’ndeki fuara katılan firmaların otomobil ve ticari araçlarla ilgili en son ürünlerini sergilediklerini belirten CYF Fuarcılık Genel Müdürü  Yüksel, “Geçen yıl 60 bin kişinin katıldığı Auto Show’da bu yıl ziyaretçi sayısını 75 bin olarak hedefliyoruz” dedi. 10 bini kapalı olmak üzere 20 bin metrekare alanda açılan fuarda 26 firma otomobilin yanında, aksesuvar, modifiye sistemler, oto iç dekorasyon, boya koruma ve bakım sistemleri, LPG sistemleri, lastik ve jantlar, motor yağları, koruyucu yağlar ve katkılar, yakıt tasarruf sistemlerini tanıtıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!