Ekonomiden kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

Ekonomiden kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2009 22:37

Haberin Devamı

Çeşme’ye yeni halka

Rezidor Grubu, Türkiye’de dört tesisle faaliyet gösterdiği “Radisson Blue” markasını Ege’ye taşıdı. Radisson Blu Çeşme 14 Mayıs’ta hizmete girecek. Radisson BLU Resort & SPA Çeşme Genel Müdür Mohamad Yassine, otelde 312 oda, 42 suit ve 2 kral dairesi bulunduğunu, farklı bir servis sunacaklarını söyledi. Çeşme’de sektörün pazar lideri olmayı hedeflediklerini kaydeden Yassine, bu yaz yerli pazara hitap etmeyi amaçladıklarını, kış sezonunda Avrupa pazarına yöneleceklerini belirtti. Yassine şunları söyledi:  “Termale Avrupa’da yoğun bir talep var. Çeşme’nin bu konuda avantajları çok fazla. Avrupa pazarının ardından tüm dünyadaki otellerimiz ve oteller haricindeki 20 satış ofisimiz devreye girecek. Hedefimiz termal ile Çeşme’ye çok sayıda turist getirmek ve bir marka olması çalışmalarına katkı koymak.”

Yorgancı krizde

Haberin Devamı

TİRE’de sayıları 100’ü bulan ve başta İngiltere olmak üzere birçok Avrupa ülkesine ihracat yapan yorgancıların ayakta kalmayı başaran son temsilcileri, kepenk kapatmamak için mücadele veriyor. 37 yıldır bu işi yapan Kenan Koyuncuoğlu, ekonomik krizin kendilerini de vurduğunu belirterek, “Yaşamını yorgan dikerek kazananların sayısı çok azaldı. Siparişle yaptığımız yorganların fiyatı 30 ile 150 TL arasında değişiyor” dedi.

Hünü tek liste güven tazeledi

izmir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği’nin genel kurulunda Salahaddin Hünü yeniden başkan seçildi. Tek liste ile gidilen genel kurulda birliğe bağlı 47 kooperatife ait delegelerin oylarının tamamının alan Hünü’nün yöneütim kurulu Ahmet Koreli, Ahmet Dalgıç, Mehmet Argun, Zeki Özgüler, Hasan Kırmacı, Rüştü Çelikgil, Latif Pazarcı, İbrahim Özcü, Mesut Güler, Melih Çakırca’dan oluşuyor.

Bayiler aranıyor

ŞIK ve modern yaşam tarzını benimseyenlerin tercihi Cemil Mutlu Concept, evleri güzelleştirme ilkesiyle, yerli ve yabancı firmaların ürünlerini, ithal ettiği mobilyalarla harmanlayarak dekorasyonda farklılık arayanların beğenisine sunuyor. Perakendecilik sektöründeki 15 senelik tecrübesiyle, toptancılık sektöründe de kalite ve fark arayan bayilere ulaşmayı hedeflediklerini söyleyen Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Mutlu, kurumsallaşma sürecinde franchise sistemiyle bayi sayısını artırarak ülke genelinde daha geniş  bir kitleye ulaşmayı planladıklarını belirtti.

Haberin Devamı

Bodrum Marina’da Stonerock şubesi

izmir’in önde gelen ayakkabı mağazalarından Stonerock, izmir Bostanlı, Hatay Çeşme Durağı, Balçova Selway Alışveriş Merkezi’nden sonra 4’üncü şubesini Bodrum Marina’da açtı. Kaymakam Abdullah Kalkan, Belediye Başkanı Mehmet Kocadan ve Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadan’un da katıldığı açılışta Stonerock Genel Koordinatörü Elif Olgaç iddialı olduklarını söyledi. Mağazanın sahibi Yavuz Taşkaya, “Bodrum’da yoğun istek üzerine mağaza açmaya karar verdik, yakında Alsancak’ta da bir mağaza açarak şube sayısını 5’e yükseltmeyi hedefliyoruz” dedi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!