Ekonomiden kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

Ekonomiden kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2009 22:27

Haberin Devamı

Denizci Mengi güven tazeledi

MARMARİS Deniz Ticaret Odası’nın başkanlığını 1995 yılından bu yana yürüten Hasan Mengi, yeniden seçildi. 331 üyenin katıldığı seçimde 161 oy alarak rakipleri Sabahattin Çakıroğlu ve Süleyman Şener’i geride borakan kıdemli başkan, hizmete kaldığı yerden devam edeceğini söyledi.  Hayırlı olsun

Mengi, “Demokratik ortamda ve son derece centilmence gerçekleşen seçimlerde aday olan iki arkadaşımızı da kutluyorum. Yönetim kurulumuz önümüzdeki günlerde bir araya gelerek görev dağılımını yapacak. Seçim sonucunun öncelikle Marmaris’e bölgemize ve halkımıza hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Ada’nın ticareti Akdoğan’a emanet

KUŞADASI Ticaret Odası’nın (KUTO) büyük heyecan ve çekişme içinde geçen seçimlerde mevcut başkan Serdar Akdoğan’ın grubu ipi göğüsledi. Alternatif liste çıkaran Kuşadası Genç İşadamları Derneği (KUGİAD) geride kaldı. 2 bine yakın üyenin oy kullandığı seçimde Akdoğan’ın ekibi 15 meslek komitesinden 11’ini kazandı.

Haberin Devamı

Kuyumcu vitrinine özel tasarımlar

izmir’de faaliyet gösteren E.K.M., kuyumcu dekorasyonu alanında deneyimli çalışanları ile sektörün istekleri ve ihtiyaçlarına uygun takıları doğru sergilemek ve satışları artırmak için özgün ve yenilikçi çözümler sunuyor. Kuyumcuların projelerini tasarım ve uygulama sürecinde titizlikle üst seviyede tutarak çağdaş vitrinler hazırladıklarını belirten firma yetkilileri, “Kuyumculara birçok alternatif oluşturuyoruz” dedi.

FEM Lojistik’le gıdada güvenlik

KESKİNOĞLU Şirketler Grubu, antalya’da bu yıl 16. düzenlenen Anfaş Fuarı’na; yumurta, piliç eti ve zeytinyağı ürünlerinin yanısıra gıda sektörünün hızla değişen ihtiyaçlarını en yakından takip edebilmek ve en iyi hizmeti alabilmek için kurduğu FEM Lojistik ile katıldı. Son yatırımlarından olan FEM Lojistik’i profesyonellerle tanıştıran 46 yıllık Keskinoğlu şirketinin yetkilileri, “İhtiyaçlar ve beklentiler standartların üzerinde olabiliyor” diye konuştu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!