Ekoloji İzmir Fuarı 16 Nisan'da açılacak

Güncelleme Tarihi:

Ekoloji İzmir Fuarı 16 Nisanda açılacak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 24, 2015 01:11

SADECE organik sertifikalı ürünlerin yer aldığı Ekoloji İzmir - İzmir Organik Ürünler Fuarı, tüm sektör paydaşlarını İzmir'de ağırlamaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Hazırlıkları devam eden Ekoloji İzmir Fuarı, 16-19 Nisan 2015 tarihleri arasında Türkiye'nin en büyük ve en modern fuar komplekslerinden olan Gaziemir'deki Fuar İzmir'de düzenlenecek. Türkiye'nin "organik üretim başkenti" olarak kabul edilen İzmir, organik ürünler fuarının da gerçekleştiği kent olmaya devam edecek. Bölgenin özgün tarımsal ürünlerinin yurtdışına açılmasında önemli bir görev üstlenen Ekoloji İzmir - 6. İzmir Organik Ürünler Fuarı ile sağlıklı beslenmenin en önemli faktörlerinden biri olan ekolojik tarımın geliştirilmesine yönelik sektöre katkı konulması hedefleniyor.

Ekoloji İzmir Fuarı 16 Nisanda açılacak

Türkiye'nin tek organik ürünler fuarı olan Ekoloji İzmir - İzmir Organik Ürünler Fuarı, İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Tic. A.Ş. (İZFAŞ) tarafından düzenleniyor. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), İzmir Ticaret Odası, Ege İhracatçı Birlikleri, Ege Bölgesi Sanayi Odası, Ekolojik Tarım Organizasyonu Derneği (ETO) ve Uluslararası Organik Tarım Hareketleri Federasyonu (IFOAM) desteğiyle gerçekleştirilen Ekoloji İzmir Fuarı'nda; organik gıdanın yanısıra organik tekstil, organik temizlik, organik kozmetik, organik mobilya, organik dekorasyon, organik oyuncak ve kırtasiye ürünleri gibi farklı sektörlerde sertifikalı üretim yapan firmalar yer alacak. 4 gün açık kalacak, profesyonellere ve son tüketiciye yönelik olarak düzenlenen Ekoloji İzmir, 10.00 - 19:00 saatleri arasında ziyaret edilebilir.

İKİ FUAR BİRARADA
Öte yandan Ekoloji İzmir Fuarı ile birlikte Olivtech-5. Zeytin, Zeytinyağı Teknolojileri Fuarı da geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda aynı tarihlerde ve Fuar İzmir'de organize edilecek. Sektörün Türkiye'deki tek ihtisas fuarı olan Olivtech, bu yıl da profesyonellerin buluşma platformu olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!