Ekmek teknesi sevinci

Güncelleme Tarihi:

Ekmek teknesi sevinci
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 2012 00:00

Konak’ta güvercinler için yem satarak evini geçindiren, motosikleti çalınınca hayata küsen yürüme engelli Mehmet Ulus’a yardım eli Başkan Hakan Tartan’dan geldi.

Haberin Devamı

İZMİR’de, küçük yaşta çocuk felci geçirerek ömür boyu süren bir mücadele içine giren yürüme engelli Mehmet Ulus, son günlerde yaşadıklarıyla bir ağladı, bir güldü. Kendisi gibi çocuk felci nedeniyle yürüme engelli olan eşi Arife Ulus ve iki çocuğuyla yaşam mücadelesi veren Ulus, ailesinin geçimini sağladıkğı üç tekerlekli motosikleti çalınınca adeta hayata küstü.
Konak Meydanı’nda güvercinler için yem satan Mehmet Ulus, o günden sonra çalışmak bir yana evden bile çıkmaz hale geldi. Hayatı boyunca kimseden maddi destek almadan yaşayan, ekmeğini taştan çıkaran Ulus’un yüsünü güldüren yardım eli Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan’dan geldi.
Motosikletin kendisi ve eşi için yürümek, koşmak, evden dışarı çıkabilmek anlamına geldiğini söyleyen Ulus, Tartan’ın davetiyle geldiği belediyede karşısında üç tekerlekli motosikleti görünce heyecan ve mutluluğu bir arada yaşadı. Eşi ve oğluyla motosiklete binen Mehmet Ulus, “Başkanımıza ne kadar teşekkür etsek az. Önce evimize geldi, derdimizi dinledi. Şimdi de bize ekmek teknemizi hem de eskisinden daha güzelini hediye etti. Başkanımız bize sadece motosiklet değil, bacaklarımızı da geri verdi” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!