Egeliler nakavt

Güncelleme Tarihi:

Egeliler nakavt
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2011 00:00

Göztepe G.Antep BŞB’ye, Buca Rize’ye evinde 1-0 yenilirken, KSK Konya’dan, Akhisar Elazığ’dan başı önde döndü. Denizlispor, İstanbul’da Kartal’a 3-1 mağlup oldu.

Haberin Devamı

Bu kadarına pes
Bank Asya 1. Ligi’nde sezona büyük ümitlerle başlayan Ege temsilcileri 8. haftada müthiş bir bozguna uğrayarak beşte sıfır çekti, taraftarlarına soğuk duş yaptırdı. Göztepe, Karşıyaka, Bucaspor, Denizlispor ve Akhisar Bld’den hiçbiri hafta sonunda karşılaştıkları rakiplerinden bir puan bile almayı başaramayarak, “İnsaf... Bu kadarına da pes” dedirtti. Göztepe Gaziantep BŞB’ye, Bucaspor Çaykur Rizespor’a seyircisi önünde 1-0 mağlup olurken, Karşıyaka Konya’dan, Akhisar Bld ise Elazığ’dan aynı skorla başı önde döndü. Denizlispor İstanbul’da Kartal’a 3-1’lik skorla teslim oldu.
Utandıran perİyot
? Ligin rötarlı başlaması nedeniyle bu sezon ikinci kez bir haftaya üçer maç sığdırmak zorunda kalan Ege temsilcilerinden hiçbiri bu periyodu kayıpsız tamamlayamadı. Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Göztepe ve Denizlispor üçte sıfır çekerek ağır yara alırken, Akhisar Belediyespor altı, Karşıyaka ve Bucaspor ise dörder puan kazandı. Denizlispor’da 5-2’lik Bucaspor bozgunundan sonra dümeni Güvenç Kurtar’dan teslim alan Osman Özköylü, Konyaspor (2-1) ve Kartal (D) (3-1) sınavlarında kötü gidişe nokta koyamadı. Horoz’da yönetim de kongre hesapları yapmaya başladı.
Karşıyaka nereye
? İzmir’de Boluspor ve Gaziantep BŞB’ye, deplasmanda Akhisar Bld’ye 1-0’lık skorlarla teslim olan Göztepe’de de hava bozdu, Teknik Direktör Özcan Kızıltan’ı taraftarlar istifaya çağırdı. Akhisar Bld, Adana’yı deplasmanda, Göztepe’yi evinde tek golle yenerken, Elazığ’da tek golle yıkıldı. 100. yılında Süper Lig’e çıkma hesapları yapan Kaf-Kaf, 4-0’lık Tavşanlı zaferiyle umutlanmasına rağmen, Bucaspor (0-0) beraberliği ve Konya (D) (1-0) yenilgisiyle komaya girdi. Ege derbisinde Horoz’a (5-2) gol yağdıran Bucaspor, KSK (0-0) ve Ç. Rize (1-0) önünde aynı başarıyı tekrarlayamadı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!