Düşmeye gör!

Güncelleme Tarihi:

Düşmeye gör
Oluşturulma Tarihi: Haziran 05, 2013 00:00

Göztepe'de para çok ama 2. Lig'in yüzüne bakan teknik adam az.

Haberin Devamı

 

GÖZ-GÖZ, 2. Lig’e düşmenin sıkıntısını önce teknik adam seçiminde yaşadı. Yönetimin kapısını çaldığı pek çok isim, tercihlerinin üst ligler olacağını belirterek teklifi geri çevirdi. Osman Özköylü Süper Lig’i istediğini, TV kanallarıyla anlaşması bulunan Reha Kapsal farklı planları olduğunu bildirdi, Reha Erginer Manisa’da kaldı. Yönetimin aklındaki isimlerden Mustafa Reşit Akçay Trabzon’a imza attı, Mustafa Uğur ise düşünmek için süre istedi.

KENDİLERİNE başvuran pek çok kişinin de olduğunu belirten Futbol Direktörü Özgür Zengin, tüm camianın onaylayacağı bir teknik adamla anlaşacaklarını belirterek, şunları söyledi: “Yeni teknik patronumuzun egolarından arınmış, ekip çalışmasına yatkın, gençlere şans verecek, dinamik, bizi hedefe taşıyacak bir isim olması şart. Görüşmelerimiz sürüyor. En kısa zamanda açıklamayı yapacağız.”

Haberin Devamı

İki aday var...

TEKNİK direktör arayışlarını sürderen Göztepe, Şaban Yıldırım ve Erhan Altın üzerinde yoğunlaştı. Son olarak 2. Lig ekibi Kızılcahamam’ı çalıştıran Yıldırım ve 1. Lig’de Samsunspor’da görev yapan Altın yönetimin teklifine sıcak bakıyor. Özgür Zengin’in yerine altyapı koordinatörlüğüne getirelen Yüksel Can da sözleşme imzalayıp işbaşı yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!