Dışarıda altı saat durabildi

Güncelleme Tarihi:

Dışarıda altı saat durabildi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2011 00:00

Hırsızlık suçuyla yattığı cezaevinden saat 18.30’da tahliye edilen zanlı, gece yarısı 00.30’da bir AVM’den hırsızlık yaparken yakalandı, yeniden cezaevine gönderildi.

Haberin Devamı

Üç ay önce hırsızlık suçundan tutuklanan 37 yaşındaki Hacı Tokalı, 31 Aralık’ta yargılandığı mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere saat 18.30’da Buca Cezaevi’nden tahliye edildi. Saat 24.30’da İkiçeşmelik Eşrefpaşa Caddesi üzerinde bulunan bir alışveriş merkezinden hırsızlık yapıldığı ihbarını alan ekipler, belirtilen adrese gitti.

Dosyası kabarık

AVM’nin camını taşla kırılıp hırsızlık yapıldığını tespit eden polis, yolda elindeki koli ile koşan bir kişinin peşine düştü. Ekipler, kısa bir kovalamacanın ardından bu kişiyi yakalayıp etkisiz hale getirdi. Bir çok suçtan kaydı bulunan ve çaldığı 1500 lira değerindeki sigaralar ile yakalanan zanlı Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü. Yapılan kimlik tespitinde zanlının yılın son günü cezaevinden hırsızlık suçundan yatarken tahliye edildiğini ve adının da Hacı Tokalı., olduğu anlaşıldı.

Güle güle götürüldü

Haberin Devamı

İşlemleri tamamlanan Hacı Tokalı, sevk edildiği adliyede tutuklanıp, altı saatlik özgürlüğünün ardından tekrar cezaevine gönderildi. 37 yaşındaki Hacı Tokalı, polis eşliğinde cezaevine giderken fotoğrafını çeken gazetecilere gülerek poz verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!