Dilaver kavgası

Güncelleme Tarihi:

Dilaver kavgası
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2012 00:00

Sözleşmesinde, “75 bin TL’ye serbest” kalır maddesi bulunan gurbetçi futbolcuyu gerekli parayı yatırıp transfer eden İzmir temsilcisinin centilmenlik anlaşmasını bozduğunu belirten Yurdal Duman, “Dostluğumuza gölge düştü” dedi.

Haberin Devamı

Denizlispor Başkanı Yurdal Duman, futbolcuları Emin, Güray ve kaleci Evren’i transfer eden Akhisar Belediyespor’a bu süreçte son derece etik davrandığı için teşekkür ederken, Dilaver’i alan Göztepe’ye ateş püskürdü. Akhisarlı yöneticilerin oyuncularla görüşürken bile kendilerinden izin alarak gerçek bir centilmenlik örneği gösterdiğini dile getiren Başkan Duman, Göztepeli yöneticilerin Dilaver’i yangından mal kaçırır gibi transfer ettiğini belirterek, “Göztepe bu davranışıyla 1. Lig kulüpleri arasında yapılan centilmenlik anlaşmasını bozduğu gibi, iki kulüp arasındaki dostluğa da gölge düşürdü” dedi.

Bilgi bile vermediler

Bank Asya 1. Lig kulüplerinin, haber vermeden birbirlerinden oyuncu almama konusunda sözlü bir anlaşma yaptığı hatırlatan Duman, “Göztepe, sözleşmesi süren futbolcular için yapılan bu protokole sadık kalmadı ve mukavelesinde, ‘75 bin TL’ye serbest kalır’ maddesi bulunan Dilaver için parayı yatırıp transferini gerçekleştirdi. Kulübümüzde yaşanan idari boşluktan yararlanan ve bize nezaketen bile bilgi verme gereği duymayan Göztepe’nin tutumunu şiddetle kınıyoruz” şeklinde konuştu. Yurdal Duman, Dilaver’in bonservisine 75 bin TL gibi düşük bir bedel biçmelerinin de kendi hataları olduğunu sözlerine ekledi.

Haberin Devamı


Soner ve Uğur Horoz olacak

Denizlispor yönetiminde belirsizlik sürerken, futbol şubesi gayri resmi olarak transfer çalışmalarına başladı. Yeşil-siyahlıların Giresunspor’un kalecisi Soner Güneş ve Fethiyesporlu sol kanat oyuncusu Uğur Aktaş’la ön görüşme yaptığı ve prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi. Yöneticilerin ayrıca 4 futbolcu ile de prensipte anlaştığı, yönetimin göreve devam etmesi durumunda bu oyuncuları kente davet ederek resmi imza attıracağı öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!