"Dikkat Aile Var"

Güncelleme Tarihi:

Dikkat Aile Var
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 20, 2015 01:08

GÜZELBAHÇE Belediyesi’nin kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında sanatseverlerle buluşturduğu, Tiyatro Balans’ın sahnelediği "Dikkat Aile Var" adlı oyun, Belediye Amfi Tiyatrosu’nda ücretsiz olarak izlendi.

Haberin Devamı

Dikkat Aile Var

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda tiyatroseverin izlediği oyunda yılların sanatçısı Ercüment Balakoğlu, Esin Karakaya, Mehmet Tokat, Ömür Akkan, Berna Keskin, Cansın Karakaya ve ’Fatmağül’ün Suçu Ne’ TV dizisinde Fatmagül’ün ağabeyini oynayan Bülent Seyran rol aldı. İzmirli tiyatrocu Haluk Ziya’nın yazıp yönettiği, müziğini Doğan Kumova’ın yaptığı oyunda günümüzdeki popüler kültür nedeniyle yaşanan toplumsal yozlaşma, ekonomik ve sosyal nedenlerle ailelerin yaşadıkları dramlar konu ediliyor. İki perdelik olan ve trajikomik bir dille anlatılan oyunda zaman zaman müzikal bölümler de yer alıyor.

Haberin Devamı

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, oyunun sonunda sanatçılara birer buket çiçek verirken, "Oyun, insanlara ’Her şeyinizi kaybedebilirsiniz ama onurunuzu ve şerefinizi kaybetmeyin’ mesajını veriyor. Günümüzde böylesi mesajlar toplumsal birliktelik açısından çok önemli" diye konuştu, sanatçılara teşekkür etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!