Denizlispor’a prim dopingi

Güncelleme Tarihi:

Denizlispor’a prim dopingi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2016 13:32

PTT 1’inci Lig’de deplasmanda Göztepe’yi 1-0 yenerek kümede kalma umutlarını artıran Denizlispor’da büyük coşku yaşanıyor.

Haberin Devamı

Kulüp Başkanı Mustafa Şavluk kritik galibiyetin ardından 5’şer bin TL olan primlerin 7’şer bin TL’ye yükseltildiğini açıkladı.

Haftalar sonra galibiyetle tanışmanının mutluluğunu yaşayan yeşil siyahlı futbolcuların prim dopingiyle sevinçleri de ikiye katlandı. Takımı kutladığını söyleyen Şavluk, "İyi bir takım olduğumuzu her seferinde dile getirdim. Hep şanssızlıklar yaşayarak maçlarımızı kazanamıyorduk. Göztepe mücadelesiyle kara bulutları dağıttık. Sezon sonunda ligde kalacağız" diye konuştu.


Yeni teknik direktörleri Koray Palaz’la ilk maçlarından 3 puan aldıklarını hatırlatan Başkan Yardımcısı Yurdal Duman ise çok iyi bir hocayı takımın başına getirdiklerini söyledi.

Palaz’la anlaşmalarının ardından bazı kesimlerce eleştirildiklerini hatırlatan Duman, "Koray Hoca çok genç aynı zamanda futbol bilgisi çok iyi olan biri. Kendisi süper bir başlangıç yaptı. Kulübümüze hiç bir zaman ek maliyet de çıkarmadı. Koray Palaz ile başarıların devamlı olacağına inanıyoruz. Hocamızın deneyimsiz olduğunu düşünmüyoruz. Çok doğru tercih yapmışız" şeklinde konuştu.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!