Denizlispor’un yeni teknik direktörü umut saçtı

Güncelleme Tarihi:

Denizlispor’un yeni teknik direktörü umut saçtı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 05, 2013 01:14

FUTBOLCU olarak 2008’de ayrıldığı Denizlispor’a teknik patron olarak dönen Yusuf Şimşek, Emniyet Müdürü Zeki Bulut’un çağrısı üzerine koşup geldiğini vurguladı, şunları söyledi:

Haberin Devamı

“Denizlispor için elimi değil, gövdemi taşın altına koymaya geldim. Camianın, taraftarın içi rahat olsun. Bendeki inanç varken, bu takım düşmez. Güzel günler göreceğiz. Kimseyle para konuşmadım. Ne kadar ücret alacağımı bilmiyorum. Kurtuluş mücadelesi en önemli davamız oldu. Sezon bitince oturur konuşuruz.”

Tribünler dolmalı

Denizli halkının kendisine duyduğu sevgiyi çok iyi bildiğini belirten genç teknik adam, taraftarın takıma sahip çıkmasını istedi, “Denizlispor’u sezon başından bu yana takip ediyorum, tribünler hep boş. Taraftarlardan ricaediyorum, o tribünleri doldursunlar. Ben sihirbaz değilim. Tek başıma bir şey yapamam. Herkes elini taşın altına koymalı” dedi.

Yeşil-siyahlı ekip, Atatürk Stadı bakımda olduğu için pazar günü Antalya Akdeniz Üniversitesi Stadı’nda oynayacağı Adanaspor maçının hazırlıklarını bu kentte sürdürüyor. Zorlu randevu öncesi Simac, Bajram, Serdar ve Fatih’in sakat olduğunu hatırlatan Yusuf Şimşek, “Sakatlıkları sorun yapmıyorum. Sonuçta sahaya 11 kişi çıkacağız, kulübede de yedekler olacak. Bu maçı kazanıp, ligde yeni bir sayfa açacağız” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

Katrancı’ya baskı var ama ailesi de karşı

DENİZLİSPOR’da 21 Ekim’de yapılacak olağanüstü genel kurul öncesi başkan arayışı sürüyor. Vali Abdülkadir Demir’en, camianın baskısına karşın aday olmamak için direnen eski başkanlardan Zafer Katrancı’yı ikna etmeye çalışacağı öğrenildi. Başkanlığı döneminde taraftarın küfürlü tezahüratları yüzünden görevi bırakan ve kırgın olduğu bilinen Katrancı’nın adaylığına ailesinin de karşı olduğu bildirildi.

Başkan bırakınca helva dağıttılar

DENİZLİSPOR’un etkili taraftar gruplarından 57 Gençlik, Süleyman Urkay’ın başkanlıktan ayrılması nedeniyle dün cuma namazı çıkışı Yeni Cami önünde helva dağıttı. Taraftarlar, Urkay başkanlığında kulübün kötü yönetildiğini ileri sürerek, “Urkay’ın ayrılması halinde helva dağıtacağımızı söylemiştik, şimdi sözümüzü tutuyornuz” dedi. 57 Gençlik üyeleri, pazar günü Antalya’da oynanacak Adanaspor maçında takımlarını yalnız bırakmayacaklarını söylediler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!