Denizli - Antalya yoluna kar engeli

Güncelleme Tarihi:

Denizli - Antalya yoluna kar engeli
Oluşturulma Tarihi: Ocak 08, 2015 01:15

Denizli’de kar yağışı Denizli- Antalya karayolunun ardından Denizli-Ankara karayolunun kapanmasına neden oldu. Çardak İlçesi’nden itibaren yol trafiğe kapanırken, polis ekipleri zinciri takılı bile olsa araçların yola devam etmesine izin vermedi. Bu nedenle yolda uzun araç kuyrukları oluştu. Polis ekipleri, sürücüleri geri dönmeleri ya da çevredeki dinlenme tesislerine gitmeleri konusunda uyardı.

Haberin Devamı

Denizli-Antalya karayolu kapalı olması nedeniyle Serinhisar, Çameli, Acıpayam ilçelerindeki diyaliz hastalarını taşıyan servis minibüsü de yolda mahsur kaldı. Diyaliz hastaları bugün mutlaka makinaya bağlanmaları gerektiğini, çaresizce yolun açılmasını beklediklerini dile getirdi. Tek şeridi kapanan Muğla- Antalya karayolunun Serinhisar İlçesi bölümünün diğer şeridinin de ulaşıma kapandığı kaydedildi.

KENTİN ANA ARTERLERİ AÇIK

Kentin ana arterlerinin açık olduğunu söyleyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Kar yağışıyla birlikte teyakkuza geçen ve 48 saat aralıksız çalışan ekiplerimizin karla mücadelesini yürekten kutluyorum" dedi.

Denizli’nin geçen yıl kuraklık için alarm verdiğini söyleyen Zolan, yoğun kar yağışının su kaynaklarına olumlu yansıyacağını söyleyerek, "Şu anda Denizlimiz ana arterler itibariyle açık. Çok yoğun kar yağışı alan Denizli bu işten de başarı ile çıkmıştır. 600’ün üzerinde personel ve tüm araç ve gereçleri karla mücadele için seferber ettik" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!