Denizli AK Parti’de liste dışı kalan iki isimde kırgın değil

Güncelleme Tarihi:

Denizli AK Parti’de liste dışı kalan iki isimde kırgın değil
Oluşturulma Tarihi: Eylül 19, 2015 12:23

AK Parti Denizli milletvekilleri Mehmet Yüksel ve Bilal Uçar, 1 Kasım erken seçimlerinde aday gösterilmezken; iki isim de kırgın olmadıklarını kaydetti.

Haberin Devamı

TBMM’de 23, 24 ve 25’inci dönem milletvekilliği yaparak tarihi bir sorumluluğu onurla ve şerefle omuzlarında taşıdığını söyleyen AK Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel, "Bu güveni, desteği ve gücü şahsıma veren Denizlililere yürekten teşekkür ediyorum. Doğup, büyüdüğüm, her bir ilçesini gönülden sevdiğim ilimize hizmet etmenin önemini her zaman yüreğimde hissettim. Bu şuur ve inançla memleketimize ve milletimize hizmet yolculuğunda ilk günden beri siyasi görevler başta olmak üzere birçok sivil toplum kuruluşunda aktif görevler üstlenip önce şehrim ve vatanım diyerek gece gündüz demeden var gücümle çalıştım. Milletvekili olarak 2007 yılından beri aşkla ve şevkle hizmet ediyorum. Bu hizmet yolculuğunda var olmak, şahsım için büyük bir şeref ve onurdur. Gayemiz hayat yolculuğumuzda ülkemiz, milletimiz ve inandığımız değerler uğruna fedakarca çalışmak ve mücadele etmek olmuştur" dedi.

Haberin Devamı

Türkiye’nin önemli bir eşikten geçtiğini ve ülkenin selameti için TBMM dışında da çalışmaya devam edeceğini kaydeden Yüksel, "Dün olduğu gibi yarında elimizi taşın altına koymaya devam edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Bizim için asıl olan makamlar değil, millet olarak birlik ve kardeşlik adına ülkemizin geleceği için atılan adımlardır" diye konuştu.

İki dönem art arda görev yaptıktan sonra sürpriz bir şekilde liste dışı kalan bir diğer isim AK Parti Denizli Milletvekili Bilal Uçar da, "Ben Ak Partiliyim. Benim için önemli olan partimin iktidar olmasıdır. Bu partide il başkanlığı, milletvekilliği yaptım. Yüzümün akıyla görevlerimi yerine getirdim. Siyasette bir gün mutlaka bayrak değişimi olur. Aday olan arkadaşlarımın başarılı olması için elimden geleni yapacağım. Kimseye kırgın değilim" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!