DEİK'te Tamer Taşkın ile devam

Güncelleme Tarihi:

DEİKte Tamer Taşkın ile devam
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2015 15:38

Afrika İş Konseyleri Koordinatör Başkanlığını 10 yıldır yürüten EBSO Yönetim Kurulu Eski Başkanı Tamer Taşkın bu göreve yeniden seçildi.

Haberin Devamı

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu'nun (DEİK), İstanbul'da düzenlenen seçimli İş Konseyleri Genel Kurul Toplantılarında Amerika, Avrupa, Asya Pasifik, Afrika, Orta Doğu ve Körfez ile Avrasya olmak üzere 6 bölgede 123 ülke bazlı, 5 sektörel ve 1 özel amaçlı iş konseyinin yürütme kurulu başkanları ve üyeleri seçildi. Afrika İş Konseyleri Koordinatör Başkanlığı'na Tamer Taşkın yeniden seçilirken, Asya Pasifik İş Konseyleri Koordinatör Başkanı Murat Kolbaşı, Amerika İş Konseyleri Koordinatör Başkanı Aykut Eken, Avrupa İş Konseyleri Koordinatör Başkanı Zeynep Bodur Okyay, Avrasya İş Konseyleri Koordinatör Başkanı Tuncay Özilhan ve Ortadoğu ve Körfez İş Konseyleri Koordinatör Başkanı Rona Yırcalı oldu.
İş konseyi başkanlarının, daha önce yapılan strateji çalışmalarıyla oluşan yol haritasını rehber edinerek DEİK faaliyetlerini yürüteceklerini belirten Tamer Taşkın, "Benim sorumlu olduğum bölgedeki çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Diğer iş konseylerimizle birlikte çalışmalarımızı iş ağı, bilgi sağlama, strateji geliştirme ekseninde ve hep beraber belirlenen hedeflerle bunlara bağlı kriterler doğrultusunda yapmaya devam edeceğiz. Başkanlar olarak bu kriterleri dikkate alarak çalışmak zorunda olduğumuzu biliyor ve ona göre bu görevlere geliyoruz" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!