Dedektif koca eşini öldüren sürücüyü arıyor

Güncelleme Tarihi:

Dedektif koca eşini öldüren sürücüyü arıyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2011 00:00

İzmir’de iki yıl önceki yılbaşı günü, yolun karşısına geçerken otomobiliyle çarptığı Gamze Ercan’ın ölümüne neden olan vicdansız sürücü, hâlâ bulunamadı.

Haberin Devamı

2008 Yılı 31 Aralık’ta, saat 06.45 sıralarında, Çiğli Anadolu Caddesi Evka 5 girişi yakınlarında meydana gelen kazada, 9 yaşındaki Hande Canan ve 12 yaşındaki Cansu Ercan’ın annesi, ev hanımı Gamze Ercan (33), yılbaşı için evinden çıkıp alışveriş yapmak üzere markete gitmek istedi. Ercan’a, yolun karşısına geçerken, Menemen’den Karşıyaka yönüne giden plakası ve sürücüsü tespit edilemeyen bir otomobil çarpıp kaçtı. Kazayı gören vatandaşların yardımıyla ağır yaralanan Gamze Ercan, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yoğun Bakım Ünitesi’nde tedaviye alınan ve komaya girdiği belirlenen Ercan, üç gün sonra yaşam savaşını kaybetti. Kazayla ilgili soruşturmayı sürdüren polis ise, olay yerindeki bazı parçalardan ve görgü tanıklarının ifadelerinden yola çıkmasına rağmen vicdansız sürücünün izine bir türlü ulaşamadı. Olay yerini gören güvenlik kameralarındaki inceleme de sonuçsuz kaldı, aradan geçen iki yıla rağmen sürücü ve aracın izine rastlanılmadı.
DEVLET YARDIM ETSİN
Eşini kaybetmenin acısını yaşayan işçi Hüseyin Ercan’ın çabaları da o günden bu yana sonuç vermedi. Acılı eş Hüseyin Ercan, “Yılbaşı hazırlığı için evden çıkmıştı. Ancak başına bu olay geldi. Trafik magandasının, kendini bilmez bir sürücünün kurbanı olduk. Ailece yıkıldık, çok perişanız. Tek isteğim, artık bu vicdansızın bulunması. Son çare olarak afişler bastırıp, para ödülü de ortaya koydum. Tüm uğraşlarımla iki tanık buldum. Onların ifadeleri de bir işe yaramadı. Güvenlik güçleri, bir türlü olayı aydınlatamadı. Ancak ben o vicdansızın peşini bırakmayacağım. ” diyerek tepkisini dile getirdi.

Haberin Devamı

Acılı eş: Devlet yardım etsin

Sürücüyü bulmak için afişler yaptıran kendisine yardımcı olacak kişilere 5 bin TL ödül vadeden acılı eş Hüseyin Ercan, “Güvenlik güçleri, bir türlü olayı aydınlatamadı. Ben tüm uğraşlarımla iki tanık buldum. Onların ifadeleri de bir işe yaraladı. O vicdansızın peşini bırakmayacağım. Devlet de bana yardım etsin” diyerek tepkisini dile getirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!