Çok istedi ama cezaevine giremedi

Güncelleme Tarihi:

Çok istedi ama cezaevine giremedi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2013 01:20

İZMİR'in Bornova ilçesinde, 70 bin TL'lik borçlarını ödeyemeyip tehdit edilince, tutuklanmak için, banka şubesinde soygun yapacağını söyleyerek kendisini ihbar eden M.Y. hakkında toplum huzurunu kaçırmaktan işlem yapıldıktan sonra serbest bırakıldı.

Haberin Devamı

Dün saat 11.30 sıralarında Işıkkent Ayakkabıcılar Sitesi içerisindeki banka şubesinde meydana gelen olayda, Alsancak Limanı'nda taşeron firmada çalışan 22 yaşındaki M.Y., gişe görevlisine adına havale gelip gelmediğini sorduktan sonra dışarıya çıktı.

Bir süre sonra ikinci kez banka şubesine giren M.Y.'nin hareketlerinden şüphelenen güvenlik görevlisinin yanına gitmesi üzerine, zanlı elindeki poşette tabanca olduğunu ve soygun yapacağını söyledi.

Soygun için geldiğini bankadakilere de söyleyen M.Y., ardından güvenlik görevlisinden çağırmasını istediği polis ekiplerine teslim oldu.

Bankalara ve piyasaya yaklaşık 70 Bin TL borcu olduğunu ve ödeyemediğini ileri süren M.Y., cezaevine girip alacaklılarından kurtulmak için de böyle bir yola başvurduğunu söyledi. M.Y., savcının talimatıyla, hakkında toplum huzurunu kaçırmaktan işlem yapıldıktan sonra serbest bırakıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!