Çok güzel hareketler bunlar

Güncelleme Tarihi:

Çok güzel hareketler bunlar
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2009 00:00

Bucaspor’un kazandığı derbinin ardından yöneticilerin demeç savaşı tansiyonu yükseltirken, “Tek tesellim bir İzmir ekibine yenilmek” diyen Fuat Yaman, üç takımın el ele Süper Lig’e çıkması dileğinde bulundu.

Haberin Devamı

BANK Asya 1. Lig’de Bucaspor’un Altay’ı 2-1 mağlup ettiği maçın ardından yöneticilerin demeç savaşı iki kulüp arasındaki gerginliği tırmandırırken, Altay Teknik Direktörü Fuat Yaman hem derbiye; hem de geleceğe ilişkin ilginç açıklamalar yaptı. “Tek tesellim, bir İzmir takımına yenilmemiz” sözleriyle sonuca farklı bir yorum getiren Yaman, “Üç puan yabancıya gitmedi. Sezon başında samimiyetle söylediğim ‘Üç İzmir takımı el ele Süper Lig’e çıksın’ temennisinin arkasındayım. Umarım bu galibiyet Bucaspor’a da ivme kazandırır” şeklinde konuştu.

HEDEFİMİZE YÜRÜYORUZ
? Sezon başında hedeflerini “Direkt Süper Lig’e çıkmak” şeklinde belirlediklerini ve bir yenilgiyle bu hedeften uzaklaşmalarının söz konusu olmadığını sözlerine ekleyen Fuat Yaman şöyle devam etti: “İlk iki için savaşıyoruz ve 13 haftada 25 puan topladık. Şu an ortaya çıkan tablo hedefe yürüdüğümüzü gösteriyor. Bucaspor’a kaybetmeseydik elbette iyi olurdu ama yenilgi rotamızı değiştirmedi. Zaten bu bizim son mağlubiyetimiz de olmayacak. Uzun maratonda başka tökezlemeler de yaşanır, ama benim takımım bu sıkıntıların altından kalkar.”

Haberin Devamı

SON DÖRT HAFTA ÖNEMLİ
? İlk yarının son dört haftasında oynayacakları Gaziantep BŞB, Kayseri Erciyes (D), Dardanelspor ve Konyaspor (D) maçlarının önemine işaret eden tecrübeli çalıştırıcı sözlerini şöyle tamamladı: “Konyaspor karşılaşmasına kadar kayıp vermeden gitmek istiyoruz. Bunu sağlayabilirsek, Konya deplasmandan da üç puanla dönüp, ilk yarıyı zirvede veya ilk iki içinde tamamlama şansımız çok yüksek olacak. Devre arasına zirvede girmek, hem kenetlenmeyi bir türlü gerçekleştiremeyen İzmir’e bir mesaj, hem de camiamıza moral olacak.”


Buca zorlu virajda

ALTAY galibiyeti ile moral bulan Bucaspor’da Mersin İdman Yurdu maçının hazırlıkları başlarken, Mersin’den sonra yine deplasmanda Gaziantep BŞB ile karşılaşacaklarını hatırlatan Teknik Direktör Özcan Kızıltan, “Bu iki maç ligdeki konumumuzu belirleme açısından büyük önem taşıyor” dedi. İki deplasmandan kayıpsız dönmeleri halinde ilk 6 yarışında çok büyük moral ve avantaj elde edeceklerini kaydeden Kızıltan, “Ben bu maçlardan firesiz ayrılacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu. Sarı-lacivertli ekipte cezası sona eren Veli Mersin’de forma giyebilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!