Çocuklar için anlamlı bağış

Güncelleme Tarihi:

Çocuklar için anlamlı bağış
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 30, 2009 00:00

İzmir’de Gündoğdu Rotary Kulubü, “Bir tuğlada sen koy” projesi kapsamında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Hastanesi’ne 2 adet hasta başı monitörü, 1 adet yapay solunum cihazı, 1 adet fibilatör (kalbi duran çocuklarda şoklama yapan cihaz) bağışı yaptı.

Haberin Devamı

Yapılan bağış nedeniyle düzenlenen törene katılan Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Candeğer Yılmaz, “Böyle sosyal sorumluluk projeleri beni çok duygulandırıp onore ediyor. Bu yaptığımız iş, bir resmin yorumlanmasıydı. Bu örnek sivil toplum kuruluşlarının eş güdümlü çalışmasından geçiyor” diye konuştu.Bu tür projelerin İzmir’de artacağına inandığını belirten Prof. Dr. Candeğer Yılmaz, “2008 yılında açılan Çocuk Hastanesi çok önem verdiğimiz bir birim ve bizim için çok büyük değer oluşturuyor. Bu duyarlı davranışınız için üniversitem adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Törende yer alan Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Sevgi Mir, “Gündoğdu Rotary Klubü bizi yüreklendiren bir katkıda bulundu. Hastanemize 2 adet hasta başı monitörü, 1 adet yapay solunum cihazı, 1 adet fibilatör (kalbi duran çocuklarda şoklama yapan cihaz) bağışladılar. Teşekkürler” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!