Cinayetin ardından aile dramı çıktı

Güncelleme Tarihi:

Cinayetin ardından aile dramı çıktı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2016 16:10

İZMİR’in Konak İlçesi’nde eşi Emrah Coşkun Tuzcu’nun vurulduğunu söyleyip polise teslim olan N. Tuzcu ifadesinde, eşinin sürekli alkol alıp şiddet uyguladığını, olay günü evdeki ruhsatsız tabancayı alıp kendisini öldürmekle tehdit ettiğini, yaşanan boğuşma sırasında da silahın ateş aldığını söyledi. Hastanede can veren Emrah Coşkun Tuzcu ise toprağa verildi.

Haberin Devamı

Cinayetin ardından aile dramı çıktı

Olay, Eşrefpaşa Semti 541 Sokak numara 103’te dün akşam saatlerinde meydana geldi. Polisi arayan 2 çocuk annesi 35 yaşındaki N. Tuzcu, elinde tabanca bulunan kocasıyla tartıştıkları sırada silahın ateş aldığını ve eşinin vurulduğunu söyledi. Olay yerine gelen polise teslim olan N. Tuzcu gözaltına alındı. Sol omuz bölgesinden yaralanan taksi şoförü Emrah Coşkun Tuzcu ise ambulansla kaldırıldığı İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yaşamını yitirdi Cenazesi, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

YAŞADIKLARINI ANLATTI, DRAM ORTAYA ÇIKTI

Cinayet Büro Amirliği’nde sorgulanan N. Tuzcu ilk ifadesinde 16 yıllık evli olduklarını. biri kız iki çocukları bulunduğunu, eşinin sürekli alkol aldığını ve çocuklarıyla kendisine şiddet uyguladığını anlattı. Olay günü eşinin çalıştığı kuaförden aldığı kızıyla yolda gelirken, bir otomobilin rengi hakkında yorum yapması üzerine tartıştığını, evin önüne geldiklerinde kızını içeri almayıp, dövdüğünü söyledi. Bunun üzerine kızını anneannesinin yanına gönderdiğini, içeri girdiklerinde eşinin evdeki ruhsatsız tabancayı alıp "Seni de kendimi de vurup öldüreceğim" diyerek silahı üzerine doğrulttuğunu, engel olmak isterken boğuşmaya başladıklarını, bu sırada silahın ateş aldığını öne sürdü. Eşini öldürmek gibi bir amacının bulunmadığını kaydeden N. Tuzcu, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Haberin Devamı

Cinayetin ardından aile dramı çıktı


OĞLUNUN KORNEASINI BAĞIŞLADI

İzmir Adli Tıp Kurumu’na gelen 76 yaşındaki Yusuf izzettin Tuzcu, olay sırasında evin başka odasında olduğunu belirtip şöyle konuştu:

"Gelinim ve oğlum salondaydı. İçerden ses gelince, odun kırıyorlar zannettim. Diğer torunum, babasının vurulduğunu söyleyince yaşananları öğrendim. Oğlumla eşi arasında zaman zaman tartışmalar yaşanıyordu. Korneasını bağışladım, umarım birine hayrı dokunur."

Otopsinin ardından cenazesi yakınlarına teslim edilen Emrah Coşkun Tizci., Çimentepe Semti’ndeki Salihpaşa Camisi’nde ikindi vakti namazın ardından Buca Gökdere Mezarlığı’nda toprağa verildi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!