Cici Meze mutfağı bir tıkla karşında

Güncelleme Tarihi:

Cici Meze mutfağı bir tıkla karşında
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2010 00:00

İzmir’i 25 yıl önce hazır meze ile tanıştıran Cici Meze, catering sektörüne de yeni bir anlayış getirdi. İsteyen müşteri internetten Cici mutfağındaki tüm aşamaları canlı izleyebiliyor.

Haberin Devamı

LEZZETİN ilk adımlarının 1984’te “Cici Meze” ile atan Akçay Ailesi, “Cici Catering” markası altında kalite odaklı çizgisi ile organizasyon ve davetlere yepyeni bir Catering anlayışı getirdi. İzmir’de hazır meze satışı ve tüketiminin öncüsü olan firma, eğitimli yöneticileri ile yeniliklere açık olmanın yararını sürekli gelişerek görüyor.
Mutfaktan canlı yayın
Hacettepe Üniversitesi İstatistik mezunu Ömer Lütfi Akçay tarafından kurulan Cici Meze’nin şimdilerde şirkette tam zamanlı görev alan üçüncü kuşak yöneticisi Buğrahan Akçay da ODTÜ Bilgisayar Mühendisliği mezunu. İşin başına geçer geçmez, kaliteyi, hijyeni, sağlıklı ve lezzetli ürünleri “canlimutfak.com”dan müşterilerin hizmetine açan genç Akçay, “Önemli olan müşteri memnuniyeti. Sipariş veren her müşteri gelip ortamı göremediği için böyle bir çalışma başlattık. Şimdi isteyen herkes bir tıkla mutfağımıza girerek, çalışmaları, mönülerimizi, üretimi canlı izleyebiliyor” dedi.

Haberin Devamı

ORGANİK MEZE MÖNÜLERİ

Türkiye’nin ilk ve tek NACE(National Association of Catering Executives) üyesi olan Cici Meze, organik meze ve mönü üretimi gibi yeni alanlarda çalışmalarını sürdürüyor. Hogatec gibi yurtdışı Catering fuarları yakından izlediklerini belirten 28 yaşındaki Buğrahan Akçay, “Kalite ve gıda güvenliği TUV CERT ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi ve TUV CERT ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Sistemi belgeleriyle tescilli. AR-Ge çalışmalarımız kesintisiz sürüyor” diye konuştu.

PERAKENDEDE ÖNCÜ OLDU

Cici Meze ve Cici Catering’in bir aile kuruluşu olduğunu hatırlatan kurucu Ömer Akçay da, meze kültürünün perakende satışa taşınmasının Türkiye’deki ilk örneklerinden biri olduklarını belirtti. 1979’da Eskişehir’de atılan adımın 1983’te İzmir Güzelyalı’ya taşındığını hatırlatan Akçay, “1995’te yaratılan Cici Catering ise Cici Meze’yi geçerek Medikal Catering’te Ege Bölgesi’nin öncü ve yenilikçi firmalarından biri oldu” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!