CHP'li Çıray'dan Ödemiş'e müjde

Güncelleme Tarihi:

CHPli Çıraydan Ödemişe müjde
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 04, 2012 00:00

Ödemiş'de belediye tarafından yaptırılan Bengisu Katlı OtoParkı’nın açılışına katılan CHP İzmir Milletvekili Dr. Aytun Çıray, TOBB Üniversitesi'nin bazı bölümlerinin Ödemiş'te açılması için girişimlerde bulunduklarını belirtti.

Ödemiş Belediyesi tarafından yaptırılan katlı otoparkın açılış törenine, CHP İzmir Milletvekili Dr. Aytun Çıray, Ödemiş Belediye Başkanı CHP'li Bekir Keskin, Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Latif Aka ve ilçede yaşayanlar katıldı. Açılış öncesi konuşan CHP'li Çıray, “Sayın Rıfat Hisarcıklıoğlu ile görüşeceğim ve bu işi başlatan Sayın Aka’ya destek olacağım. Rıfat bey İlçede bir fakülte ya da yüksekokul açılmasına sıcak bakıyor. Ödemiş halkından da oda ve borsalardan da TOBB’a baskı yapmalarını istiyoruz” diye konuştu.
İlçede açılacak bir fakültenin, ilçenin geleceğine büyük katkı sağlayacağını ifade eden Çıray, “Ödemiş benim hayatımda çok önemli bir yer tutuyor. Öncelikle eşim Ödemişli. Burada 32 yaşında Başhekim oldum. Ödemiş’in ekmeğini yedim. Ben de elime güç geçtiğinde ilçeye büyük katkı sağlayan Sağlık Meslek Yüksek Okulu’nun ve EÜ Tarım Meslek Yüksek Okulu’nun Ödemiş’e açılmasını sağladım. Şimdi sırada dev bir adım daha var. Ödemiş’e TOBB Üniversitesi gelecek” dedi.
Üniversitenin ilçe kültürüne ve ekonomisine büyük katkı sağlayacağını anlatan Çıray, Küçük Menderes havzasının çocuklarının da artık uzak illere okumaya gitmek zorunda kalmayacağını kaydetti. Konuşmaların ardından katlı otoparkın açılışı yapıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!