CHP Konak İlçe ‘den Mutlu'ya ziyaret

Güncelleme Tarihi:

CHP Konak İlçe ‘den Mutluya ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 07, 2012 00:00

CHP Konak İlçe Başkanı Sinan Karamustafaoğlu, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) Başkanı Zekeriya Mutlu'ya, yönetim kuruluyla birlikte nezaket ziyaretinde bulundu.

Haberin Devamı

Ziyarette, esnafın sorunlarını dinlemek ve birlikte çözüm getirmek, katkı koyabilmek amacında olduklarını belirten Karamustafaoğlu, “Göreve geldikten sonra ilk durağımız da İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu oldu. Esnafın sorunlarını biliyorum. Ben de bir esnafım. Başkanımızla birlikle güçbirliği yaparak sorunları en kısa zamanda çözmek ve esnafı mutlu etmek istiyoruz. Toplumsal dinamiklerin ayakta kalması gerekiyor. Her türlü olumsuzluk karşısında onurlu bir şekilde çalışan esnafın yanındayız ve onlara teşekkür ederiz” dedi.
Yarın seçim olacakmış gibi çalışmalarına hız kazandırmak için harekete geçtiklerini dile getiren Karamustafaoğlu, “Bütün oda başkanlarımızı ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret edeceğiz. Sorunlara birlikte çözüm arayacağız. Her türlü siyasi haksızlığın karşısındayız ve mücadele edeceğiz. Halkın sorunlarını yerinde çözmek için de mahalle mahalle muhtarlarımızla birlikte dolaşacağız” diye konuştu.

Haberin Devamı


Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan başta olmak üzere CHP il ve ilçe başkanlarıyla son derece uyumlu çalıştıklarını dile getiren İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu, “Özellikle Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan'a ve meclis üyelerine çok teşekkür ederim. Her zaman bizim yanımızdalar, son derece uyumlu çalışıyoruz. Sizlerin de katkısı çok büyük. Sorunlarımızı sizinle ortak çalışarak çözüme kavuşturacağımıza inanıyorum. Esnaf ahde vafayı çok iyi bilir. Yapılan iyiliği de kötülüğü de unutmaz. Yanımızda olduğunuz için teşekkür ederiz” dedi.
Konak İlçe Başkanı Karamustafaoğlu, daha sonra İzmir Otobüsçüler ve Umum Servis Aracı İşletmecileri Odası Başkanı Hasan Basri Bostancı'yı da ziyaret ederek sorunları dinledi. Birlikte çözümler üretebileceklerini söyledi. CHP Konak İlçe Başkanı ziyaretlere hız kesmeden devam edeceklerini kaydetti.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!