Çelik profilin ilk Ar-Ge merkezi

Güncelleme Tarihi:

Çelik profilin ilk Ar-Ge merkezi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2015 13:03

DENİZLİ merkezli Kocaer Grup’un lokomotif şirketi Kocaer Hadecilik, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı onayıyla uzun çelik profil sektöründe ilk Ar-Ge Merkezi’nin sahibi oldu.

Haberin Devamı

Ankara’da düzenlenen 4’üncü Ar-Ge Merkezleri Zirvesi’nde Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaer Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Kocaer’e, Kocaer AR-GE Merkezi’nin belgesini verdi. Şirket, İzmir Aliağa işletmelerinde 2014 yılı sonunda başlattığı AR-GE Merkezi çalışmalarını uzman ekip ile son teknoloji makine ve yazılım ekipmanlarıyla sürdürüyor.

Çelik profilin ilk Ar-Ge merkezi

EKONOMİYE KATKI

Hakan Kocaer, sektörde AR-GE faaliyetlerine çok önem verdiklerini belirterek, “Türkiye’nin ihracat hedefleri doğrultusunda, markalaşma, inovasyon ve AR-GE faaliyetlerini geliştirmeye yönelik çalışmalara büyük hassasiyet gösteriyoruz. Bu vizyonla Kocaer, sektöründe bir ilki gerçekleştirdi. Ülke ekonomisine katkı koymaya devam edeceğiz” dedi.

Haberin Devamı

Türkiye’nin en büyük 63’üncü ihracatçı firması olan Kocaer, aynı zamanda ülkenin en büyük 100 sanayi kuruluşu arasında yer alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!