Çaylar şirketten

Güncelleme Tarihi:

Çaylar şirketten
Oluşturulma Tarihi: Mart 19, 2000 00:00

Haberin Devamı

İzmir Büyükşehir Belediyesi, toplu ulaşımda vapur alışkanlığını yerleştirmeye kararlı. 2 Nisan'a kadar sürdürülecek bedava yolculuğun ardından, ücretsiz çay servisi başlatılacak.

TOPLU ulaşımda deniz araçlarının yoğun kullanılmasında kararlı olan Büyükşehir Belediyesi ilk olarak özendirici olması için bedava taşımacılığa soyundu. 2 Nisan'a kadar sürecek bedava yolculuk vatandaşın büyük ilgisiyle karşılandı, günlük yolcu sayısı 5 kat artarak 50 bine kadar ulaştı.

Yeni promosyon

VAPURLARA ilginin kaybolmaması için Büyükşehir Belediyesi yeni formüller üretmeye başladı. Aktarmalı sisteme geçişle birlikte, 2 Nisan'da sona erecek bedava yolculuktan sonra gündeme bu kez promosyon geldi. Ulaşımda vapuru tercih edenlere ücretsiz çay ikram edilmesine karar verildi.

Sırada simit var

VAPUR yolculuğunun en büyük keyfinin çay olduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Piriştina, deniz ulaşımının yaygınlaşmasında kararlı olduklarını belirtti. Çaydan sonra simit, firmaların önerilerine göre, ayran gibi ikramlar da sürecek.

Kısa hatlara düşük fiyat

2 Nisan'da başlayacak entegre ulaşım sisteminde promosyon ve ikramların yanısıra, vapur ücretleri de düşük tutulacak. Bostanlı ve Üçkuyular İskelelerine kurulan otobüs duraklarına kısa hatlarla çok düşük ücretle taşınan yolcuların böylece vapuru tercih etmesi sağlanacak. Vapurlarda Nisan'dan itibaren Kent kart da geçerli olacak.

Hedef, günde 50 bin yolcu

BÜYÜKŞEHİR Belediye Başkanı Ahmet Piriştina, ücretsiz taşıma ile başlattıkları deniz ulaşımını özendirme sürecinin promosyon ve ikramlarla süreceğini, vapurlarda müzik yayını da yapıp yolculuğu daha keyifli hale getireceklerini belirterek, ‘‘üçü arabalı ve 8 yolcu vapurunun sayısını mutlaka artıracağız. Hedefimiz günde 50 bin yolcu taşımak'' dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!