Çanakkale’de yardım gecesi

Güncelleme Tarihi:

Çanakkale’de yardım gecesi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 2012 00:00

Çanakkale Valiliği’nce, 16 engelli derneği yararına gece düzenlendi.

Haberin Devamı

Kolin Hotel’de yapılan ve biletleri 20 liradan satılan etkinliğe, Vali Güngör Azim Tuna, eşi Pervin Tuna, oğlu Murat Tuna, Belediye Başkan Vekili Oğuz Teoman, Cumhuriyet Başsavcısı Salih Çokal, Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş, çok sayıda bürokrat, engelliler ve yakınları katıldı.

Vali Tuna, valilik olarak 2012’yi engelliler yılı ilan ettiklerini açıkladı. Tuna, “Bir vali yardımcımız başkanlığında komisyon kurarak engellilerin yaşamını kolaylaştıracak her türlü tedbiri alacağız. Yaşamlarını onurlu bir şekilde sürdürmek için her fırsatta sahip çıkacağız” dedi.

Gecede, zihinsel engelliler tarafından hazırlanan skeç sahnelendi. Gelibolu Anafartalar Özel Eğitim Meslek Lisesi’nin işitme engelli öğrencileri tarafından Çanakkale yöresine ait halk oyunu gösterisi sunuldu. Küçük bir engelli kız, doğumundan önce annesine yazdığı duygu dolu mektubu okudu. Yetenek Sizsiniz’in popüler ismi Bilal Göregen, darbukasıyla engelli engelsiz herkesi coşturmayı başardı. Finalde sahneye çıkan ünlü sanatçı Coşkun Sabah, sevilen şarkılarıyla unutulmaz gece yaşattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!