Çalmadık kapı bırakmayacak

Güncelleme Tarihi:

Çalmadık kapı bırakmayacak
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2014 15:40

CHP Karşıyaka Belediye Başkan adayı Hüseyin Mutlu Akpınar beş mahallede seçim ofisi açtı. Akpınar, Karşıyakalıların stat projesi konusunda kandırıldığını söyledi, "Daha birini yapmadan, 35 bin 500 kişilik ikinci bir stat yapılacağını söylüyorlar. 10 senedir neden yapmadınız? Amaç yeşil alanları ranta açmak" dedi.

Haberin Devamı

Mustafa Kemal, İnönü, Cumhuriyet, Zübeyde Hanım ve Latife Hanım mahallelerinde vatandaşlarla buluşan Akpınar, rakiplerini eleştirdi. Seçime kadar Karşıyaka'nın tüm sokaklarını dolaşacağını ve çalmadık kapı bırakmayacağını söyleyen CHP adayı Akpınar, hükumetin hizmet konusunda Karşıyaka'yı oyaladığını söyledi.

Yeni stat konusunun seçim vaadi haline getirildiğini ve halkın kandırıldığını önesüren Akpınar "AK Parti adayı Binali Yıldırım, daha söz verilen stat yapılmadan, şimdi de 35 bin 500 kişilik yeni bir stat yapacaklarını açıklamış. 10 yıldır iktidardasınız, yeni mi aklınıza geldi? Halkın parasını, çocuklarımızın geleceğini çalmak yerine hizmet etseydiniz, stat yapsaydınız. Alsancak Stadı'nı yıkıp, yerine AVM yapmak isteyen zihniyet, hangi hakla stattan bahsedebilir. Amaç sahildeki alana stat yapmak değil, Orman Bölge Müdürlüğü'ne ait araziyi bir şekilde ranta açmaktır. Hizmet etmek istiyorsanız, Büyükşehir Belediyesi'nin, Örnekköy'de yapmayı planladığı spor kompleksine izin verin" dedi.

Haberin Devamı

AK Parti Karşıyaka'nın, Bostanlı'da açtığı "yüzer seçim ofisini' de eleştiren CHP'li Akpınar, "Gemiyi seçim merkezi yapmışlar. Seçimlerde alacakları oy oranından sonra, herhalde o gemiyle Karşıyaka'dan kaçma hazırlığı yapıyorlar ama kolay kolay bırakmayız. Önce çaldıklarının hesaplarını verecekler. O deniz öyle bir deniz ki, İzmirliler, topraklarını işgal edenleri o denize döktüler. Bu sefer de gidişleri yakın. Biz de 30 Mart'ta kendilerine "Güle Güle' diyeceğiz. Kendi atadığın hakimlerle, savcılarla hapisten çıkabilirsiniz ama halkın vicdanında aklanamazsınız. 30 Mart'ta sandığa gömüleceksiniz. Bu ülkenin geleceğini çalıyorlar. Demokrasiyi elimizden alıyorlar. Baskı toplumu yarattığınız sürece, değil 1414, 14 bin 14 proje de yapsanız Karşıyakalıdan oy alamazsınız" diye konuştu.

CHP Karşıyaka Belediye Başkan adayı Hüseyin Mutlu Akpınar, Cumhuriyet Mahallesi'nde, partiye yeni katılan 150 kişiye rozet taktı. Davul ve zurna eşliğinde, yüzlerce vatandaş tarafından karşılanan Akpınar, önce tokmağı eline alarak davul çaldı, sonra da vatandaşlarla omuz omuza verip halay çekti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!