Büyükşehire Ankara'dan transfer

Güncelleme Tarihi:

Büyükşehire Ankaradan transfer
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2014 01:29

İZMİR Büyükşehir Belediyesi’nde yeni organizasyon şemasıyla 21 olan daire başkanlıkları sayısı 31’e yükselecek. Başkan Kocaoğlu’nun kadro değişiklikleri kapsamında ise Ankara’nın Çankaya İlçe Belediyesi Başkan Yardımcısı olan şehir plancısı Buğra Gökçe’ye Daire Başkanı olarak görev vermesi bekleniyor.

Haberin Devamı

Büyükşehir Belediyesi’nde hareketli günler yaşanıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun başladığı kadro değişimlerine, Bütünşehir Yasası’yla birlikte artan Norm Kadrolar kapsamında daire başkanlıkları ve müdürlüklerin sayısının artması da eklendi. İki haftadır Varyant’daki Şato Restoran’da çalışmalarını sürdüren Kocaoğlu ve üst düzey bürokratlar organizasyon şemasını tamamladı. Şema 30 Nisan’da olağanüstü Meclis toplantısında oylanacak.

Yeni organizasyon şemasında bugüne kadar 21 olan Daire Başkanlıkları sayısının 31’e yükselecek. Basın Yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı gibi yeni bir daire başkanlığı kurulacak. Mezarlıklar Daire Başkanlığı’nın da kurulması bekleniyor. Öte yandan Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı bünyesindeki Katı Atık Şube Müdürlüğü, Katı Atık Daire Başkanlığı’na dönüşecek. Aynı şekilde Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı da ikiye ayrılacak, Satın Alma Daire Başkanlığı kurulacak.

Haberin Devamı

Başkan Kocaoğlu’nun Ankara’dan da bir bürokrat transfer edecek. Ankara’nın Çankaya ilçesinde Belediye Başkan Yardımcılığı görevini de üstlenen Şehir Plancısı Buğra Gürsoy’un İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde göreve başlaması bekleniyor. Kentsel dönüşüm konusunda çalışmaları bulunan Gürsoy’un Daire Başkanı olacağı önesürüldü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!